18V SET AKKU 2,5AH  + TÖLTŐ 3,0 A

Termék szám: 114014 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A B50 Li (2,5 Ah) akkumulátor és C50 Li töltő
  • Kompatibilis az össze ,különböző gyártótól származó készülékekkel, amelyek a 18 V-os Bosch Home &; Garden akkumulátorrendszert használják

Az Ön kedvező árú AL-KO 18 V-os BOSCH OTTHONI ÉS KERTI KOMPATIBILIS KÉSZLETE 

A 18 V-os Bosch Home &; Garden akkumulátorcsalád kompatibilis az összes AL-KO kerti gépével. Kezdőkészlet, amely 1x B50 Li (2,5 Ah) akkumulátorból és 1x C50 Li töltőből áll.

Az AL-KO 18 V Bosch Home &; Garden kompatibilis akkumulátorcsaláddal számos kerti gépének köszönhetően rendelkezik a tökéletes felszereltséggel minden alkalmazáshoz. . Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home and Garden akkumulátorrendszerrel működnek.

...

Technikai adatok

Termék szám 114014
EAN 4003718063608
Nettó súly kg 0.77 KG
Bruttó súly kg 1.1 KG
Doboz méret hossza (cm) 22 CM
Márka AL-KO

Smart Features

Kapcsolatképesség nincs

Power supply

Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Akkumulátorrekeszek száma 1 ST

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.