18V SET AKKU 2,5AH  + TÖLTŐ 3,0 A

Termék szám: 114014 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
67% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 29 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Bármely Al-KO 18 V gép vásárlása esetén az akku (2,5 Ah) és töltő szett 9990 Ft !
  • A B50 Li (2,5 Ah) akkumulátor és C50 Li töltő
  • Kompatibilis az összes ,különböző gyártótól származó készülékekkel, amelyek a 18 V-os Bosch Home &; Garden akkumulátorrendszert használják

Az Ön kedvező árú AL-KO 18 V-os BOSCH OTTHONI ÉS KERTI KOMPATIBILIS KÉSZLETE 

A 18 V-os Bosch Home &; Garden akkumulátorcsalád kompatibilis az összes AL-KO kerti gépével. Kezdőkészlet, amely 1x B50 Li (2,5 Ah) akkumulátorból és 1x C50 Li töltőből áll.

Az AL-KO 18 V Bosch Home &; Garden kompatibilis akkumulátorcsaláddal számos kerti gépének köszönhetően rendelkezik a tökéletes felszereltséggel minden alkalmazáshoz. . Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home and Garden akkumulátorrendszerrel működnek.

...

Technikai adatok

Termék szám 114014
EAN 4003718063608
Nettó súly kg 0.77 KG
Bruttó súly kg 1.1 KG
Márka AL-KO

Smart Features

Kapcsolatképesség nincs

Power supply

Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Akkumulátorrekeszek száma 1 ST

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (1.18MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (157.15KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.