AKKUS LÁNCFŰRÉSZ 36 V 4030 AKKU SET

Termék szám: 113860 Csak 9 db van raktáron
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 154 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Vegyen bármilyen AL-KO 36 V kézi gépet és 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL* vehet hozzá egy akkut és egy töltőt.
  • *A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra !
  • Töltővel és B 200 Li (5 Ah) akkumulátorral
  • Praktikus, nagy teljesítményű akkumulátoros láncfűrész automatikus lánckenéssel
  • Szerszám nélküli láncfeszítő a könnyű láncfeszítéshez
  • Fáradságmentes munkavégzés az alacsony vibrációjú hajtásnak, a jó eszközegyensúlynak és az optimális kezelőergonómiának köszönhetően
  • Erős vágási teljesítmény az eredeti Oregon ránc és lánvezetőnek köszönhetően
  • Csendes, károsanyag-kibocsátás- és kábelmentes, nagy teljesítményű 40 V/5 Ah AL-KO 36 V akkumulátorral

Nagy vágási teljesítmény, egyszerű készülékkezelés és karbantartás, párosítva a károsanyag-kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással: ezt jelentik az AL-KO akkus láncfűrészek AL-KO 36 V akkumulátorral, az összes kompatibilis készülék univerzális energiaforrásával. 

A CS 4030 akkumulátoros láncfűrész nagy teljesítményt tesz lehetővé kábelek és károsanyag-kibocsátás nélkül

Az AL-KO CS 4030 akkumulátoros láncfűrész a szilárd vágási teljesítményt és a nagy mozgásszabadságot emissziómentes, csendes hajtással ötvözi.
Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nagy mozgási tér és nagy mozgásszabadság áll rendelkezésre; semmilyen kábel nem akadályozhatja és nem vágható át véletlenül. Az erős villanymotort egy nagy teljesítményű AL-KO 36 V-os akkumulátor hajtja, ami a károsanyag-kibocsátásmentes CS 4030 láncfűrészt a benzines láncfűrészek valódi alternatívájává teszi.
Az Ön biztonsága érdekében: Kényelmes és balesetmentes munkája érdekében a fűrész minden helyzetben biztonságos kezelése a legfontosabb. Éppen ezért a CS 4030 láncfűrész két hatékony védőmechanizmussal rendelkezik: a rendszerfékkel és a kézvédőn található gyors láncütközővel.

Az AL-KO CS 4030 láncfűrész technikai adatai

A 30 cm-es vágási szélességével a tartós, eredeti Oregon lánc gyors munkavégzést tesz lehetővé, jó manőverezhetőség és kezelhetőség mellett. 3/8"-os Oregon vágólánca 17 m/s sebességgel sima, tiszta vágást biztosít.
Az automatikus lánckenésnek, a betekintő ablakkal ellátott olajtartálynak és a lánc vagy a vezető szerszám nélküli feszítését/cseréjét teszi lehetővé. Gyorskioldó szerkezetének köszönhetően a karbantartás is egyszerű - és az időt optimálisan használja fel a fűrészeléshez.
A legújabb generációs, szinte vibrációmentes, akkumulátoros kefe nélküli villanymotor is hozzájárul a precíz vágási eredményhez és a fáradtságmentes munkavégzéshez.
A teljesen feltöltött AL-KO 36 V 40 V/5 Ah Li-ion akkumulátorral akár 30 perces üzemidőt is elérhet. Az üres akkumulátor körülbelül 120 perc alatt töltődik fel. A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től.
 

 

 

Technikai adatok

lekerekített
50 CM
Márka AL-KO
Fűrészlánc 3/8"
Kompatibilis akkumulátor övek 113786
Max.működési idő 4.0Ah percben 20 MIN
Láncfeszítés szerszám nélküli
Bruttó súly kg 5.81 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 101
Max.működési idő 5.0Ah percben 30 MIN
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Akkus család AL-KO 36 V
Termékvonal Comfort
Lánchossz cm-ben 30 CM
Osztott 3/8"
Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 4.45 KG
Max.láncsebesség 16.3

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.