AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4245 solo® by AL-KO 36 V

Termék szám: 127510 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
3% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, lítium-ion technológiával működő akkumulátoros sövényvágó (akkumulátor és töltőkészülék <b>nélkül</b>)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradtság nélkül dolgozhat
  • Megerőltetést nem igénylő használat a solo® by AL-KO övtáskarendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127 442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, erős solo® by AL-KO 36 V akkumulátorral (42 V / 7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Gyakran vásárolják együtt

64 990 Ft 62 900 Ft
Ez a termék
54 900 Ft 39 900 Ft
Szállítható
44 900 Ft 29 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

132 700 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.

 

 

A HT 4245 solo® by AL-KO 36 V típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

 

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A HT 4245 típusú solo® by AL-KO sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy rugalmas, könnyen kezelhető formában hatékonyan haladjon előre a munkával.
A kiváló minőségű 45 cm-es biztonsági penge nagy felületet lefedő, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a kerti gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4245 sövényvágót erős solo® by AL-KO 36 V akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral más solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépek is működtethetők. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. Power-Speed (1 200/1 500 fordulat/perc) üzemmódot.
A mindössze 3,6 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval nagy működési tartományt élvezhet kábelrengeteg nélkül, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, megerőltetést nem igénylő kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, ami különösen hosszabb használat esetén előnyös.
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a sövényvágó súlyát.

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

 

Az egymással ellentétes irányba futó, 45 cm vágási hosszúságú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű solo® by AL-KO 36 V lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 perc is lehet a működési idő, a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. Az önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor rendkívül hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel és bármikor feltölthető.
A HT 4245 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,6 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övtáskában hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű izompacsirta a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, kefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) markolatnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a kerti gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a szerszám a nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127 390), valamint a töltőkészülékre (cikkszám: 127 391).
Ha már használ solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépet, akkor használja annak az akkumulátorát a HT 4245 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépeket is beszerez.
Az Önnek kínált előnyök: Három éves gyártói garanciánk az akkumulátorra is kiterjed.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 127510
EAN 4003718059724
Nettó súly kg 3.5 KG
Bruttó súly kg 5 KG
Fordulatszám lendületben/perc 1500
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 450 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.38MB)
Cikkszám 113280 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 29 900 Ft
Cikkszám 113281 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 14 900 Ft 12 900 Ft
Cikkszám 127573 Szállítható
19 990 Ft
Cikkszám 113524 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 54 900 Ft 39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.