AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4245 solo® by AL-KO 36 V

Termék szám: 127510 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, lítium-ion technológiával működő akkumulátoros sövényvágó (akkumulátor és töltőkészülék <b>nélkül</b>)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradtság nélkül dolgozhat
  • Megerőltetést nem igénylő használat a solo® by AL-KO övtáskarendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127 442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, erős solo® by AL-KO 36 V akkumulátorral (42 V / 7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Gyakran vásárolják együtt

64 990 Ft 59 990 Ft
Ez a termék
63 900 Ft 49 900 Ft
Szállítható
57 900 Ft 29 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

139 790 Ft *

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.

 

 

A HT 4245 solo® by AL-KO 36 V típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

 

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A HT 4245 típusú solo® by AL-KO sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy rugalmas, könnyen kezelhető formában hatékonyan haladjon előre a munkával.
A kiváló minőségű 45 cm-es biztonsági penge nagy felületet lefedő, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a kerti gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4245 sövényvágót erős solo® by AL-KO 36 V akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral más solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépek is működtethetők. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. Power-Speed (1 200/1 500 fordulat/perc) üzemmódot.
A mindössze 3,6 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval nagy működési tartományt élvezhet kábelrengeteg nélkül, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, megerőltetést nem igénylő kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, ami különösen hosszabb használat esetén előnyös.
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a sövényvágó súlyát.

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

 

Az egymással ellentétes irányba futó, 45 cm vágási hosszúságú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű solo® by AL-KO 36 V lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 perc is lehet a működési idő, a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. Az önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor rendkívül hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel és bármikor feltölthető.
A HT 4245 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,6 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övtáskában hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű izompacsirta a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, kefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) markolatnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a kerti gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A HT 4245 típusú solo® by AL-KO akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a szerszám a nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127 390), valamint a töltőkészülékre (cikkszám: 127 391).
Ha már használ solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépet, akkor használja annak az akkumulátorát a HT 4245 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros kerti gépeket is beszerez.
Az Önnek kínált előnyök: Három éves gyártói garanciánk az akkumulátorra is kiterjed.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 2.5 KG
Bruttó súly kg 3.2 KG
Fordulatszám lendületben/perc 1500
Doboz méret hossza (cm) 103 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Vágóhossz mm-ben 450 MM
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.