AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4260 solo® by AL-KO 36 V

Termék szám: 127440 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, akkumulátoros, lítium-ion technológiával működő sövényvágó (akkumulátor és töltő nélkül)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradság nélkül dolgozhat
  • Energiatakarékos használat a solo® by AL-KO övrendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, solo® by AL-KO 36 V akkumulátorral (42V/7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

 

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.

 

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

 

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A solo® by AL-KO HT 4260 sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy hatékonyan haladjon előre a munkával – még nagyobb sövények gondozása esetén is.
A kiváló minőségű 60 cm-es biztonsági penge nagyfelületű, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4260 sövényvágót erős, solo® by AL-KO 36 V akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral bármely más solo® by AL-KO 36 V kerti gép működtethető. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. a gyors, Power-Speed (1200/1500 ford/perc) üzemmódot.
A mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval kábel nélküli, nagy működési tartományt élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, energiatakarékos kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, és folyamatos használat esetén igazán előnyös.
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a gép súlyát.

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

 

Az egymással ellentétes irányba futó, 60 cm vágási hosszú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V/7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 / 200 perc is lehet a működési idő (terheléssel/ terhelés nélkül), a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. A hosszú élettartamú, önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor kevés karbantartást igényel és bármikor gyorsan feltölthető.
A HT 4260 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övön hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű igásló a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) fogantyúnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!

 

A solo® by AL-KO HT 4260 sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a gép nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol solo® by AL-KO 36 V kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391).
Ha már használ solo® by AL-KO 36 V gépet, használja annak akkumulátorát a HT 4260 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más solo® by AL-KO 36 V gépeket is beszerez.
 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 2.6 KG
Bruttó súly kg 3.2 KG
Fordulatszám lendületben/perc 1500
Doboz méret hossza (cm) 106 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Vágóhossz mm-ben 600 MM
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (4.38MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.