AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 4260 solo® by AL-KO 36 V

Termék szám: 127440 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.08.21
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, akkumulátoros, lítium-ion technológiával működő sövényvágó (akkumulátor és töltő nélkül)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradság nélkül dolgozhat
  • Energiatakarékos használat a solo® by AL-KO övrendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, solo® by AL-KO 36 V akkumulátorral (42V/7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

 

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.

 

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

 

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A solo® by AL-KO HT 4260 sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy hatékonyan haladjon előre a munkával – még nagyobb sövények gondozása esetén is.
A kiváló minőségű 60 cm-es biztonsági penge nagyfelületű, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4260 sövényvágót erős, solo® by AL-KO 36 V akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral bármely más solo® by AL-KO 36 V kerti gép működtethető. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. a gyors, Power-Speed (1200/1500 ford/perc) üzemmódot.
A mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval kábel nélküli, nagy működési tartományt élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, energiatakarékos kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, és folyamatos használat esetén igazán előnyös.
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a gép súlyát.

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

 

Az egymással ellentétes irányba futó, 60 cm vágási hosszú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során.
A 42 V/7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 / 200 perc is lehet a működési idő (terheléssel/ terhelés nélkül), a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. A hosszú élettartamú, önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor kevés karbantartást igényel és bármikor gyorsan feltölthető.
A HT 4260 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övön hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű igásló a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) fogantyúnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!

 

A solo® by AL-KO HT 4260 sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

A solo® by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a gép nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol solo® by AL-KO 36 V kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391).
Ha már használ solo® by AL-KO 36 V gépet, használja annak akkumulátorát a HT 4260 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más solo® by AL-KO 36 V gépeket is beszerez.
 

...

Technikai adatok

Termék szám 127440
EAN 4003718058000
Nettó súly kg 3.6 KG
Bruttó súly kg 5 KG
Fordulatszám lendületben/perc 1500
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 600 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.38MB)
Cikkszám 113280 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 29 900 Ft
Cikkszám 127573 Csak 10 db van raktáron
19 990 Ft
Cikkszám 113524 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 54 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 113281 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 14 900 Ft 12 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.