AL-KO 18 V AKKUMULÁTOR TÖLTŐ C30 LI

Termék szám: 113560 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Töltő az EasyFlex termékcsaládba tartozó akkumulátorhoz
  • Akár 50 perc alatt teljesen feltölti akkumulátorát
Cikkszám 113625 Elfogyott
26 900 Ft *
Cikkszám 113700 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 49 900 Ft 44 900 Ft *
Cikkszám 113701 Szállítható
49 990 Ft *

 

Az AL-KO töltőkészülékével akár 50 perc alatt teljesen feltöltheti az EasyFlex akkumulátort.

 

 

Az AL-KO töltőkészülék

 

Az AL-KO eredeti töltőkészülékével hatékonyan és gyorsan töltheti az EasyFlex termékcsaládba tartozó akkumulátort. A töltő 20 V maximális feszültséggel és 3 A áramerősséggel működik. LED lámpa jelzi, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött. Ha több akkumulátort használ és tölt felváltva, folyamatosan dolgozva birkózhat meg a kerti munkával.

 

Vásárolja meg most az AL-KO töltőkészülékét

 

Az EasyFlex termékcsaládba tartozó akkumulátorhoz való töltőkészülékünket webáruházunkban vásárolhatja meg.
Ezzel az EasyFlex termékcsaládba tartozó, 20 V / 2,5 Ah teljesítményű akkumulátort (cikkszám: 113559) töltheti.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Kompatibilis akkuk 113559, 113698
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.09MB)
Letöltés (1.09MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.