AL-KO 18 V AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 2000

Termék szám: 113701 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Könnyű, kedvező árú szegélynyíró az EasyFlex akkus családból
  • Egyszerű, vezeték és kibocsátás nélküli kezelés. Független az áramtól és a benzintől
  • Kényelmes munkavégzés a kis súlynak köszönhetően
  • 20 V / 2,5 Ah lítium-ion akkumulátor: rövid töltési idő, hosszú élettartam
  • Akkuval és töltővel együtt
  • Állítható növényvédő kengyellel

Gyakran vásárolják együtt

49 990 Ft
Ez a termék
20 900 Ft 14 900 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

64 890 Ft *

 

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

 

 

AL-KO GT 2000 akkumulátoros szegélynyíró – gondtalan gyepgondozás kezdőknek az EasyFlex családból

 

Az AL-KO GT 2000 szegélynyíró a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. A praktikus akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és rendkívül halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A kis súly valamint az állítható kiegészítő fogantyúval történő működtetés megkönnyíti a kertben végzett munkát.

 

AL-KO GT 2000 akkus szegélynyíró technikai adatai

 

Az AL-KO GT 2000 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró, mely akkumulátorral együtt is csak 1,9 kg súlyú és ergonomikusan állítható kiegészítő fogantyúval van ellátva, rendkívül mobilis, könnyen kezelhető segítője minden kerttulajdonosnak. A 25 cm vágószélességű, rugalmas, forgatható damilfej pontos nyírást biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falak mentén. A hosszú élettartamú, 20 V-os lítium-ion akkumulátor kb. 50 perc alatt feltölthető. Automatikus damil-utánadagolás. Az állítható növényvédő kengyel védi a virágokat és a növényeket és megakadályozza a falak és a kerítések mentén a nagy damilkopást.
Élvezze a szabadságot: az AL-KO kompakt, akkumulátoros szegélynyírója ideális a kezdőknek. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egy akkumulátor, számtalan kerti gép: a GT 2000 az EasyFlex akkumulátoros kerti gépek családjának tagja. Ha már rendelkezik EasyFlex géppel, akkor ezeket probléma nélkül használhatja. Előnyünk az Ön számára: Kétéves gyártó garanciánk az akkumulátorra is vonatkozik.
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

AL-KO GT 2000 szegélynyíró vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO GT 2000 szegélynyírót megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű és praktikus szegélynyírót keres. Ha nagyobb területek vagy nehezebben nyírható helyek nyírásához keres akkumulátoros szegélynyírót, akkor Önnek az AL-KO GT 4030 típust ajánljuk.

 

Előnyünk az Ön számára

 

Három éves gyártó garanciánk magába foglalja a gép akkumulátorát is.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Nettó súly kg 1.5 KG
Teleszkópos kar nem
Max.működési idő 2.5Ah percben 40 MIN
Töltési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 17.5 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 115 CM
Bruttó súly kg 1.8 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 13.5 CM
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás automatikus
Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Menethossz (cm) 300 CM
Állítható fogantyú igen
Doboz méret hossza (cm) 91 CM
Kompatibilis akkuk 113559, 113698
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Vágási szélesség damil (cm) 25 CM
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (4.22MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.