AL-KO 18 V GYORS AKKUTÖLTŐ C 60 LI

Termék szám: 113858 Szállításra kész
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 29 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Quick charger for the batteries in the 18 V family
  • For batteries Li-Ion 18 V 20V max. 6.0 A

Gyakran vásárolják együtt

29 900 Ft 26 900 Ft
Ez a termék
20 900 Ft 14 900 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

41 800 Ft *

With the fast charger you can fully charge the AL-KO 18 V batteries in as little as 30 minutes.

The C60 Li

With this upgraded charger, the batteries in the 18 V family is charged efficiently and quickly. The charger works with 20 V max. and max. 6 A. An LED light indicates when your battery is fully charged. If you use and charge several batteries alternately, you can carry out your gardening work without needing to stop for long periods of time whilst the battery recharges. Batteries not included.

Buy the AL-KO battery charger

The quick charger for your 18 V family batteries is available in our webshop.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Akkumulátorrekeszek száma 1 ST
Nettó súly kg 0.85 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 13.8 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 24.8 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 8.3 CM
Doboz méret hossza (cm) 43.6 CM
Kompatibilis akkuk 113559, 113698
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (8.88MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (122.4KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.