AL-KO 18 V MOSÓKEFE MAGASNYOMÁSÚ MOSÓHOZ KIFUTÓ TERMÉK

Termék szám: 113876 Szállításra kész
50% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 7 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

A mosókefe az AL-KO PW 2040 magasnyomású mosóhoz csatlakoztatva biztosítja az alapos tisztítást.

Technikai adatok

Akkus család AL-KO 18 V
Méretek.H(cm) doboz nélkül 45 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 10 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 11.5 CM
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (27.66MB)
Letöltés (30.72MB)
Letöltés (20.67MB)
Letöltés (22.27MB)
Letöltés (315.99KB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (196.48KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.