AL-KO 36 V KASZA KIEGÉSZÍTŐ BCA 4030

Termék szám: 113615 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Light, handy scythe attachment for the MT 40 base unit
  • Line / cutter head for precise trimming and mowing
  • 30 cm / 23 cm cutting width for individual requirements
  • Easy guidance with automatic tapping and variable additional handle
  • Quiet, emission-free and independent of the mains with the battery-operated MT 40 basic device from the EnergyFlex family

Motoros kasza rátét az MT 36 Li Multitool alapkészülékhez. A kerti segítőt a biztonságot és rugalmasságot adó védőkorlátos pótfogantyú és a hozzáadott kés és damiltekercs egészíti ki.

Az EnergyFlex termékcsalád tagja. 

...

Technikai adatok

Termék szám 113615
EAN 4003718058505
Nettó súly kg 1.8 KG
Doboz méret hossza (cm) 81 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Vágási szélesség damil (cm) 30 CM
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Cikkszám 113479 Elfogyott
4 990 Ft
Cikkszám 113478 Csak 1 db van raktáron
4 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.