AL-KO 36 V KASZA KIEGÉSZÍTŐ BCA 4030

Termék szám: 113615 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.11.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Light, handy scythe attachment for the MT 40 base unit
  • Line / cutter head for precise trimming and mowing
  • 30 cm / 23 cm cutting width for individual requirements
  • Easy guidance with automatic tapping and variable additional handle
  • Quiet, emission-free and independent of the mains with the battery-operated MT 40 basic device from the EnergyFlex family

Motoros kasza rátét az MT 36 Li Multitool alapkészülékhez. A kerti segítőt a biztonságot és rugalmasságot adó védőkorlátos pótfogantyú és a hozzáadott kés és damiltekercs egészíti ki.

Az EnergyFlex termékcsalád tagja. 

...

Technikai adatok

Termék szám 113615
EAN 4003718058505
Nettó súly kg 1.8 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Vágási szélesség damil (cm) 30 CM
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (9.29MB)
Cikkszám 113479 Csak 3 db van raktáron
4 990 Ft
Cikkszám 113478 Csak 1 db van raktáron
4 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.