AL-KO 36 V MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ CSA 4020

Termék szám: 113612 Csak 3 db van raktáron
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Magassági ágvágó az MT 40 multitool alapgéphez
  • Masszív 20 cm lánc az erőteljes vágáshoz
  • Munkamagasság akár 4 méterig a szár hosszabbítással
  • Biztonságos, gondtalan munka a hordszíjnak köszönhetően
  • Csendes, károsanyag kibocsátás mentes akkuval működő MT 40 multitool alapgéphez az EnregyFlex családból
  • Ág,-sövény-és fűvágás egy géppel, amely független és csendes az akkunak köszönhetően. Az AL-KO 36 V Multitool a kézhezálló és sokolaldalú segítő az otthoni kertészkedésnél.

Gyakran vásárolják együtt

39 900 Ft 36 900 Ft
Ez a termék
26 900 Ft 24 900 Ft
Csak 5 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

61 800 Ft *

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 2.3 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 178 CM
Max.láncsebesség 4.2
Lánchossz cm-ben 20 CM
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (2.94MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.