AL-KO 36 V SÖVÉNYVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ HTA 4045

Termék szám: 113613 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.10.17
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Hedge trimmer attachment for the MT 40 cordless multi-tool base unit
  • 45 cm long diamond-cut safety blade
  • Working height up to 3.5 m with extension shaft
  • Safe, effortless guidance thanks to the carrying strap
  • Quiet, emission-free and independent of the mains with the battery-operated MT 40 basic device from the EnergyFlex family

Sövényvágó rátét az HTA 4045 Multitool alapkészülékhez. Szárhosszabbítóval rendelkezik, amivel magasabb sövényt is (3,5 méterig) lehet nyírni - a létra kellemetlenségei nélkül. A kis súly és a hozzá tartozó tartószíj révén nem lesz nagyon fárasztó a munka. Halk, kipufogógáz és zavaró kábel nélkül. A láncvezető szárat egyéni beállításhoz könnyen 7-fokozatban lehet állítani.

Az EnergyFlex termékcsalád tagja. 

...

Technikai adatok

Termék szám 113613
EAN 4003718058482
Nettó súly kg 2.3 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 211 CM
Fordulatszám lendületben/perc 1300
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 450 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.9MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.