AL-KO 36V SET AKUM. 4AH + TÖLTŐ

AL-KO 36V SET AKUM. 4AH + TÖLTŐ

Termék szám: 113803 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
14% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 1 db 150 Li (4,0 Ah) akkumulátor
  • 1 db töltő C 130 Li

Az AL-KO 36 V Advantage Set

 

Az AL-KO által biztosított szettel azonnal működtetheti az AL-KO 36 V család termékeit alacsony költséggel.

Az AL-KO 36 V sorozat 40 V/4 Ah Li-ion akkumulátora akár 144 Wh teljesítményt is biztosít. Ezzel működtetheti az összes AL-KO 36 V akkumulátoros gépünket. A könnyű és kompakt akkumulátor biztosítja a kerti gépet a szükséges energiával akár 120 perces munkaidőben (a készüléktől és a munkaterülettől, valamint a külső hatásoktól függően). Mentes a memóriahatástól és bármikor újratölthető. A Li-ion celláknak köszönhetően ez az akkumulátor rendkívül tartós és nincs önkisülése. Az AL-KO eredeti töltőjével az AL-KO 36 V termékcsalád akkumulátorai hatékonyan és gyorsan töltődnek. A töltő max. 40 V-os és 3 A-val működik. LED-es lámpán keresztül jelzi, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve.

 

Vásárolja meg az AL-KO 36 V akkumulátorindító advantage set-et az AL-KO-tól most

 

Az AL-KO 36 V család előnye elérhető webáruházunkban

 

Technikai adatok

Akkus család AL-KO 36 V
Akkumulátorrekeszek száma 1 ST
Max.elektromos töltés Ah 4
Használati utasítások Letöltés (921.96KB)
Letöltés (1.96MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (114.27KB)
Biztonsági adatlapok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.