AL-KO AKKUS GYEPSZELLŐZTETŐ AR 1835 18V

Termék szám: 113921 Csak 1 db van raktáron
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 54 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Könnyen kezelhető és kis tömegű gyepszellőztető szétszedhető szárral
  • Eltávolitja az elszáradt szalmát és mohát
  • Talajlazításhoz és magvetés előkészítéséhez
  • Puha tapintású fogantyú akkumulátor töltésszint jelzővel
  • A gyomok zöldségeskertből való egyszerű eltávolításra
  • 24 acélrugó a nagy hatásfok érdekében

Gyakran vásárolják együtt

54 900 Ft 49 900 Ft
Ez a termék
42 900 Ft 38 900 Ft
Csak 2 db van raktáron
22 900 Ft 9 990 Ft
Csak 2 db van raktáron
52 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

151 690 Ft *

Az AL-KO AR 1835 akkus talajlazító eltávolítja az elszáradt fűcsomókat, valamint a mohát, előkészíti a talajt a vetéshez.

 

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető -vezeték nélkül, könnyű súllyal

Az AL-KO 18 V-os BOSCH HOME &GARDEN KOMPATIBILIS AR 1835 vezeték nélküli gyepszellőztető.
Az AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető elegendő "levegőt" biztosít a talajnak. A pázsit levegőztetett, ugyanakkor eltávolítja a mohát és az elszáradt fűcsomókat. Tökéletes eszköz a veteményeskert gyomeltávolítására is. A gyeplazító acélkései felaprítják a gyomot, és optimálisan előkészíti veteményeskertjét a magvetésre. Az Ön sokoldalú kerti segédje – rendkívül könnyű, helytakarékosan tárolható és károsanyag-kibocsátásmentes.

 

Az AL-KO AR 1835 akkumulátoros gyepszellőztető technikai adatai

Ennek a sokoldalú kertigépnek a szétszedhető szára helytakarékos tárolást biztosít, 350 mm a munkaszélessége, mindössze 4,8 kg (akkumulátor nélkül). A forgási sebesség 250 ford./perc A 24  acélrugónak köszönhetően nagy hatékonysággal dolgozik. Az osztható tengely helytakarékos tárolást biztosít. A puha tapintású fogantyú a második kerek fogantyúval kombinálva kényelmes munkavégzést erdményez. Az akkumulátor töltésszintjelzője be van építve az eszközbe.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah.Az üres akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Akkumulátor és töltő nem tartozék a szállításhoz.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO akkumulátoros gyepszellőztető AR 1835 vásárlás és alternatívák

Az AL-KO akkumulátoros AR 1835 gyepszellőztetőt kényelmesen, otthonából megvásárolhatja webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha Ön komplett készletünket szeretné megvásárolni 18 V / 2,5 Ah akkumulátorral és töltővel együtt akkor a 113940-es cikkszámú AR 1835 18V-t ajánljuk.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Nettó súly kg 3.8 KG
Max.működési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Töltési idő 2.5Ah percben 60 MIN
Töltési idő 5.0Ah percben 105 MIN
Méretek.M(cm) doboz nélkül 33 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 152 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 38 CM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Állítható magasságú szár nem
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 35 CM
Talajlazító henger szám 24
Levegőztetés lehetséges igen
Doboz méret hossza (cm) 86 CM
Kompatibilis akkuk 113893, 113894, 113895, 113896
Termékvonal Comfort
Max.működési idő 4.0Ah percben 80 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 100 MIN
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.04MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (124.17KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.