AL-KO AKKUS LOMBF.LB 2060 EASY FL(DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 113537B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
40% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 19 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Vezeték nélküli és szabad munkavégzés
  • Fáradságmentes munkavégzés a csekély súlynak köszönhetően
  • Nagy légsebesség az erőteljes munkavégzéshez
  • A légáram fokozatmentes szabályozása
  • Egyetlen feltöltéssel akár 20 percig is működik (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)

Akkumulátoros lombfújóinkkal fáradság nélkül távolíthatja el a száraz leveleket a sík felületekről.

Az AL-KO LB 2060 lombfújó


A nagy teljesítményű, 20 V-os lítium-ion akkumulátorral ellátott AL-KO LB 2060 akkumulátoros lombfújónak köszönhetően vezeték nélkül és gondtalanul élvezheti kertjét. A pehelykönnyű és praktikus gép segítségével rugalmasan, idegesítő elektromos kábelek, benzin és kibocsátás nélkül végezheti a munkát. A rátétek könnyen levehetők, így a lombfújó helytakarékos módon tárolható.

 

Az AL-KO LB 2060 lombfújó műszaki leírása


Az AL-KO LB 2060 akkumulátoros lombfújó akár 200 km/óra sebességű légárammal és 12 500/perc alapjárati fordulatszámmal dolgozik. A szabályozás fokozatmentes. Így a munkavégzés során mindig optimális a légáram adagolása. A gázkar rögzítésének köszönhetően rendkívül felhasználóbarát. Az akkumulátorral együtt is mindössze 1,6 kg súlyú, könnyű lombfújóval fáradság nélkül dolgozhat. Az akkumulátor feszültsége 20 Volt, amellyel 20 perces munkavégzési időtartam érhető el.

Az AL-KO LB 2060 akkumulátoros lombfújó megvásárlása és alternatív lehetőségek


Az AL-KO LB 2060 akkumulátoros lombfújót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Ez a gép ideális partner a pehelykönnyű és praktikus kerti munkához.
Ha erősebb akkumulátorral ellátott gépet szeretne, akkor a 40 V-os akkumulátorral ellátott AL-KO LB 4060 akkumulátoros lombfújót ajánljuk Önnek.
A gép akkumulátorát más kerti munkák elvégzésére is használhatja, ha azt az EasyFlex termékcsaládba tartozó további gépek valamelyikébe helyezi. Egyszerűen helyezze be az akkumulátort a megfelelő gépbe, és folytassa a munkát.

...

Technikai adatok

Termék szám 113537B
EAN 4003718057553
Nettó súly kg 1.2 KG
Bruttó súly kg 1.5 KG
Tud lombot szívni? Nem
Fújási levegősebesség 200 KMH
Fújási légtérfogat m3/h-ban 200 MQH
Zajszint garantált LwA[db(A)] 88
Csőrátétek 1
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V
Kompatibilis akkuk 113539, 113698
Töltési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Max.működési idő 2.5Ah percben 20 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 35 MIN

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.53MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.