AL-KO AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HT 1845 18V

Termék szám: 113920 Szállításra kész
14% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 34 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 18 V-os litiumion akku
  • Gyémáncsiszolt, ellentétes irányban forgó 45 cm hosszú biztonsági kés
  • Akkutöltöttség kijelzővel
  • Kényelmes körkörös fogantyúval
  • Átlátszó védőpajzs

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS HT 1845 akkumulátoros sövényvágó - vezeték nélkül, könnyű súllyal

Az akkumulátoros AL-KO HT 1845 sövénynyíró gyémántcsiszolt pengéjével a sövénynyírás egyszerűvé válik. A 45 cm-es biztonsági penge gyors és precíz vágást biztosít, optimális védelmet nyújtva az embernek és a gépnek. A nagyon könnyű és hálózattól független akkumulátoros sövénynyíró kényelmes mozgásteret tesz lehetővé a kábeltekeredése nélkül, és kizárja az elektromos kábel akaratlan elvágásának veszélyét. Az ergonomikusan kialakított fogantyú könnyű kezelhetőséget biztosít a biztonságos munkavégzéshez bármilyen helyzetben.
A HT 1845 egy AL-KO 18 V-os BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS akkumulátorral működik. Ezzel az akkumulátorrendszerrel különböző AL-KO szerszámokat működtethet ugyanazzal az akkumulátorral.
A csomagban található pengvédő burkolat egyben  a sövénynyíró tárolására is szolgál.

 

AL-KO HT 1845 akkumulátoros sövényvágó technikai adatai

Az ellentétes irányban mozgó gyémántcsiszolt biztonsági penge vágási hossza 45 cm, tiszta vágás anélkül, hogy beszorulna vagy elakadna. A vágási vastagság 15 mm.
Mindössze 2,0 kg-jával (akkumulátor nélkül) a HT 1845 akkumulátoros sövényvágó lényegesen könnyebb, mint bármely benzines modell. Alacsony vibrációjú villanymotorral és jó súlyelosztással rendelkező készülék, valamint az ergonomikus fogantyúk kiválóan kiegyensúlyozott szerszámkezelést és különösen fáradtságmentes munkát tesznek lehetővé, például magas sövényeken!
Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah. Az üres akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Akkumulátor és töltő nem tartozék a szállításhoz.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

AL-KO HT 1845 akkumulátoros sövényvágó vásárlás és alternatívák

Az AL-KO HT 1845 akkumulátoros sövénynyírót megvásárolhatja tőlünk a webáruházunkban vagy szakkereskedőinkél. Könnyű az AL-KO minőségi sövénynyírók között, és minden kertmérethez optimálisan alkalmas.
Ha Ön egy komplett készletet szeretne 18 V / 2,5 Ah akkumulátorral és töltővel, akkor a 113939 cikkszámú HT 1845 18V SET-t ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113920
EAN 4003718062441
Nettó súly kg 2 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 15 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 86 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19 CM
Fordulatszám lendületben/perc 2600
Szögbeállítás No
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilis akkuk 113893, 113894, 113895, 113896
Max.működési idő 2.5Ah percben 65 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 104 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 130 MIN

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 450 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Handle system

Állítható fogantyú nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.82MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (105.36KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.