AL-KO AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 1825 18V

Termék szám: 113924 Szállításra kész
12% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 33 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 18 V-os litiumion akku
  • Praktikus akkumulátor töltésszint jelző a fogantyúban
  • Teleszkópos szár
  • 180 fokos vágófej dőlésszög beállítással
  • Összecsukható növényvédő kemgyel
  • Kiváló minőségű koppintós damil-utánadagolás
  • Tartalék damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

33 900 Ft 29 900 Ft
Ez a termék
22 900 Ft 9 990 Ft
Csak 2 db van raktáron
4 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

44 880 Ft *

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS GT 1825 akkumulátoros szegélynyíró - könnyed gyepápolás kezdőknek

Az akkumulátoros szegélynyíró tökéletes nyírási eredménnyel képviseli a bevált AL-KO minőséget. Kipufogógázok nélkül és rendkívül csendesen, a praktikus, akkumulátoros szegélynyíró teszi a dolgát a kertekben. A kis súly és a praktikus kezelés az állítható kiegészítő fogantyúval és a rugalmas vágófejjel lehetővé teszi a precíz vágást minden helyzetben és a kert minden sarkában.

 

Az AL-KO akkumulátoros szegélynyíró GT 1825 technikai adatai

Mindössze 2,4 kg akkumulátorral és ergonomikusan állítható kiegészítő fogantyújával ez a szegélynyíró minden kerttulajdonos rendkívül mobil, könnyen használható segítője. A 25 cm-es vágásszélességű, rugalmas, elforgatható menetfej és a növényvédő rúd precíz vágást biztosít a pázsit szélén, bokrok alatt és falak mentén. Az automatikus koppintós funkcióval könnyedén beállíthatja az optimális zsinórhosszt vágás közben, ha a vágófejet a talajhoz ütögeti. Az állítható magasságú alumínium teleszkópos tengely pedig egyénileg állítható az Ön magasságának megfelelően. Az összecsukható vezető kerék segít a  járdaszélek vágásában.
Az Ön szabadsága: Az AL-KO kompakt akkumulátoros szegélynyírója ideális kezdőknek. A halk hajtásnak köszönhetően a szomszédok zavartalanok maradnak – a nap bármely szakában használhatja , függetlenül a pihenőidőtől.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah. Az üres akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Az akkumulátor és töltő nem tartozéka a készüléknek.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO GT 1825 akkumulátoros szegélynyíró vásárlás és alternatívák 

Az AL-KO akkumulátoros GT 1825 szegélynyírót megvásárolhatja webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha Ön egy komplett készletet szeretne 18 V / 2,5 Ah akkumulátorral és töltővel, akkor a 113963-as cikkszámú GT 1825 18V SET-t ajánljuk.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Nettó súly kg 2.1 KG
Teleszkópos kar igen
Max.működési idő 2.5Ah percben 38 MIN
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.5 MM
Menethossz (cm) 500 CM
Állítható fogantyú igen
Doboz méret hossza (cm) 93.5 CM
Kompatibilis akkuk 113893, 113894, 113895, 113896
Osztott szár nem
Vágási szélesség damil (cm) 25 CM
Termékvonal Comfort
Max.működési idő 5.0Ah percben 76 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 61 MIN
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (5.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (163.45KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.