Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO AKKUS TALAJLAZÍTÓ SF 4036

Termék szám: 113574 Szállításra kész
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 84 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Könnyű és csendes, ideális a kis gyepfelületek gondozásához
  • Hálózattól független akkumulátor (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiváló manőverezhetőség és nyomkövetés a 2 tengelyes kialakításnak köszönhetően
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító henger

Gyakran vásárolják együtt

84 900 Ft 76 900 Ft
Ez a termék
57 900 Ft
Szállítható
63 900 Ft
Szállítható
13 990 Ft
Szállítható
8 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

221 180 Ft *

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a kisebb, legfeljebb 250 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító

 

Otthoni kertjében elektromos kábel nélkül dolgozhat az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítóval. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt kiválóan alkalmas a kisebb kertekben való használatra. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy jól felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító műszaki leírása

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót az EnergyFlex termékcsaládba tartozó 40 V-os lítium-ion akkumulátor hajtja, mely igény szerint 4 Ah és 5 Ah kivitelben kapható. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes felépítésnek köszönhetően a talajlazító kompakt kialakítása kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre (cikkszám: 113621) cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét. Opcionális tartozékként 50 literes fűgyűjtő zsák is kapható (cikkszám: 113622).

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha nagyobb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót javasoljuk.
Az EnergyFlex akkumulátorral (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) azonnal más, az EnergyFlex termékcsaládba tartozó kerti gépeket is működtethet.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 11.7 KG
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Méretek.M(cm) doboz nélkül 103 CM
Bruttó súly kg 13.7 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Alkalmas fűfelület m²-ben 250 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Acélkések száma függőlegesen 12
Talajlazítás mélysége max.mm 11 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 10 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
Talajlazító henger szám 40
Levegőztetés lehetséges opcionális tartozék
Doboz méret hossza (cm) 62 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (6.54MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (236.73KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.