AL-KO ÁRAMFEJLESZTŐ 6500C

Termék szám: 130932 Szállításra kész
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 439 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az automatikus feszültségszabályozásnak köszönhetően nehezen indítható készülékekhez is használható
  • Egyszerű indítás az elektromos indítóberendezésnek köszönhetően
  • Független kikapcsolás olajhiány esetén
  • Állandó leadott teljesítmény
  • Magas áramterhelhetőség

Gyakran vásárolják együtt

439 900 Ft 399 900 Ft
Ez a termék
1 790 Ft
Szállítható
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

405 680 Ft *

Kiváló teljesítményű áramfejlesztő a különleges igények kielégítésére

AL-KO ÁRAMFEJLESZTŐ 6500C

Ez az áramfejlesztő garantálja független áramellátást, a nagy és állandó teljesítményének és robusztusságának köszönhetően. Építkezéseken, kerti kinti tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez és kempingezéshez kiválóan alkalmas. 2 x 230 V-os csatlakozó az áramfelvételezhez .Berántó zsinórral és elektromos indítással.  Masszív kerettel  a könnyű szállítás érdekében. Óriási 25 literes benzintank. 

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 5 KW
Nettó súly kg 88 KG
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Méretek.M(cm) doboz nélkül 54 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 54 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 67.5 CM
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (5.9MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (157.47KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.