AL-KO ÁRAMFEJLESZTŐ 6500C

Termék szám: 130932 Csak 10 db van raktáron
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 439 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az automatikus feszültségszabályozásnak köszönhetően nehezen indítható készülékekhez is használható
  • Egyszerű indítás az elektromos indítóberendezésnek köszönhetően
  • Független kikapcsolás olajhiány esetén
  • Állandó leadott teljesítmény
  • Magas áramterhelhetőség

Kiváló teljesítményű áramfejlesztő a különleges igények kielégítésére

AL-KO ÁRAMFEJLESZTŐ 6500C

Ez az áramfejlesztő garantálja független áramellátást, a nagy és állandó teljesítményének és robusztusságának köszönhetően. Építkezéseken, kerti kinti tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez és kempingezéshez kiválóan alkalmas. 2 x 230 V-os csatlakozó az áramfelvételezhez .Berántó zsinórral és elektromos indítással.  Masszív kerettel  a könnyű szállítás érdekében. Óriási 25 literes benzintank. 

...

Technikai adatok

Termék szám 130932
EAN 5769720520193
Nettó súly kg 88 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 54 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 67.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 54 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Engine

Elektromos indítás nem
Teljesítmény kW-ban 5 KW
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.9MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (157.47KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.