AL-KO BENZINES SZIV.BMP 30000(DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 113563B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
28% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 117 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes benzinmotoros szivattyú nagyon nagy mennyiségű vízhez
  • Könnyen beindítható, erőteljes négyütemű motor
  • Robusztus váz a könnyű szállításhoz és a szivattyú védelméhez
  • Mobil és rugalmas, tápcsatlakozás nélkül használható
  • Az elektromos csatlakozástól függetlenül, különösen előnyös elöntött területeken

Akár az elosztott kerteket, víztartályokat, tavakat, uszodákat szeretné vízzel ellátni, akár az elárasztott alagsort szeretné kiszivattyúzni - ez a vízszivattyú csatlakozóaljzat nélküli helyeken is használható.


AL-KO benzines szivattyú az Ön kertjéhez


A könnyen beindítható, felül elhelyezkedő szelepekkel ellátott (4-ütemű) AL-KO motor (OHV technológia) rendkívül hatékony. Ezt mutatja a nagy teljesítmény alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Az AL-KO BMP 30000 benzinvízszivattyú megfelel a legmagasabb követelményeknek, és mindig maximális teljesítményt nyújt, folyamatos üzemben is.


AL-KO BMP 30000 benzinmotoros szivattyú technikai adatai


A benzinmotoros szivattyú rendkívül nagy teljesítményű, 4,1 kW teljesítményt kínál, és akár 27 m magasságig szivattyúzza a vizet max. 6 m mélységből. A különösen tartós és hatékony AL-KO szivattyútechnológiának és a 3,6 literes benzintartálynak köszönhetően ez a szivattyú ideális számos vízelvezetési feladathoz. Az olajkitöltő nyílás könnyen hozzáférhető a szivattyúházon a könnyű karbantartás érdekében.

A szívó- és nyomóoldali csatlakozás átmérője 2 coll (59,6 mm). Annak érdekében, hogy a szivattyú áramköre gyorsan és egyszerűen megtölthető legyen a zökkenőmentes indítás érdekében, a szivattyú tetejére egy könnyen kezelhető töltőnyak csatlakozik. A maximális szivattyúzott mennyiség óriási, 30.000 liter óránként. A mindössze 26 kg-os üres súly és a robusztus váz segítségével a vízpumpa könnyen hordozható, ezért rugalmasan és mobil módon használható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak 35 °C hőmérséklet alatti ipari vízhez. Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

 

AL-KO BMP 30000 benzinmotoros szivattyú vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg az AL-KO BMP 30000 vízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO BMP 30000 kerti szivattyú hatékonyan segít Önnek a kertben és a házban egyaránt, áramfüggetlen módon működik.

Más alternatívát keres? Tekintse meg a kisebb teljesítményű BMP 14000 szivattyúnkat.

...

Technikai adatok

Termék szám 113563B
EAN 4003718057638
Max. szállítási mennyiség l/h 30000 LPH
max.emelési magasság méterben 27 M
Max.szívómagasság m-ben 6 M
Max.nyomás bar-ban 2.7 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 26 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 38 CM
Bruttó súly kg 28 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 42 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 54.5 CM
Doboz méret hossza (cm) 56 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 104
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Üzemanyag térfogat liter 3.6 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 196
Fordulatszám óra/perc 3600
Teljesítmény kW-ban 4.1 KW
Motorhengerek száma 1

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.