Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO FŰNYÍRÓ 5.12 SP-B CLASSIC

Termék szám: 123007 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Golyóscsapágyazású kerekek a könnyű toláshoz
  • Optimális vágási és gyűjtési eredmények az aerodinamikai házforma kialakításnak köszönhetően
  • Fűgyűjtő szintjelzővel és nagy ürítőnyílással
  • Hátsókerék-meghajtás 1 sebességes
  • Praktikus első fogantyú
  • Központi vágási magasság állítás
  • Ergonomikus kialakítású tolókar kényelmes fogantyúval

Szilárd technológia - az AL-KO benzines fűnyíró Classic 5.12 SP-B

A megbízható és számos hatékony funkcióval, valamint az innovatív technológiával a Classic 5.12 SP-B benzines fűnyíró megkönnyíti a munkát az kertben. Az AL-KO Classic 5.12 SP-B technológiáját Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Tartós konstrukciójának és jó felszerelésének köszönhetően megbízható partnere a kertben.

Megfizethető és megbízható 

A kényelmes központi vágási magasság beállításával a vágási magasságot 7 fokozatban állíthatja be 3,0-8,0 cm között. Az 51 cm-es extra nagy vágási szélességével és az energiatakarékos 1 sebességes kerék-meghajtással a benzines fűnyíró hatékony nyírást biztosít az akár 1800 m²-es kertekben.

A Classic 5.12 SP-B 2,3 kW-os Briggs&Stratton 625 EXI benzinmotorral rendelkezik, amely hosszú élettartamú és megbízhatóan indul. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a golyóscsapágyas gyepbarát XXL járókerék tovább növelik a kényelmet munka közben. A nagy kerekek miatt a fűnyíró jobb tapadással rendelkezik, ugyanakkor a gyepet megkíméli. A magas, aerodinamikus és tartós acéllemezháznak köszönhetően a Classic 5.12 SP-B fűnyíró különösen jól gyűjti a füvet. Ennek eredményeként a 65 l-es gyűjtőkosarat is ritkábban kell kiürítenie . Robusztus fogantyú a kényelmes szállítás érdekében.

AL-KO benzines fűnyíró Classic 5.12 SP-B – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Classic 5.12 SP-B benzines fűnyírót webáruházunkban. Ha a Classic sorozatból szeretne egy kisebb, 46 cm-es vágási szélességű modellt, javasoljuk a Classic 4.62 SP-B Plust (123006)

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Motor típus B&S 625EXi
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Fordulatszám óra/perc 2900
Nettó súly kg 32.9 KG
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Elektromos indítás nem
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 65 L
Bruttó súly kg 37.6 KG
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Funkciók 2in1
Mulcsozás opcionális
Üzemanyag térfogat liter 0.8 L
Oldalkidobás nem
Max Airflow Technology Nein
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 2.3
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 94.5 CM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Termékvonal CLASSIC
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (596.59KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.