AL-KO FŰNYÍRÓ 5.18 VS-B PLUS AL-KO CLASSIC

AL-KO FŰNYÍRÓ 5.18 VS-B PLUS AL-KO CLASSIC

Termék szám: 119868 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 4IN ONE funkció: vágás, gyűjtés, mulcsozás és oldalkidobás
  • Optimális vágó és gyűjtőeredmény köszönhetően az aerodinamikus házformának magas kidobónyílással
  • Fűgyűjtő telítettségjelzővel és nagy kiöntőnyílással
  • Központi vágómagasság állítás
  • Ergonómikusan formált vezetőkar kényelmi fogantyúval
  • Fokozatmentes Variospeed hátsókerékhajtás
  • Praktikus elülső hordfogantyú
  • A golyóscsapágyazott kerekeknek köszönhetően könnyen tolható

Megbízható és bevált. Így ismertek az AL-KO Classic sorozat fűnyírói vonzó áron.

 

Szilárd technológia - az AL-KO Classic 5.18 VS-B Plus benzines fűnyíró 

 

Számos hatékony funkciójával, valamint az innovatív technológiával a Classic 5.18 VS-B Plus benzines fűnyíró megkönnyíti a munkát az kertben. Az AL-KO Classic 5.18 VS-B Plus-t Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Tartós konstrukciójának és jó felszerelésének köszönhetően megbízható partnere a kertben.

Classic 5.18 VS-B Plus technikai adatai

Az 51 cm széles Classic 5.18 VS-B  Plus benzines fűnyíró megbízhatóan kezeli a nagy kerteket is, körülbelül 1800 m²-ig. A vágási magasság az ergonomikusan kialakított karral egyszerűen, központilag állítható 30-80 mm tartományban. A 2,3 kW-os Briggs & Stratton benzinmotor a nagy XXL kerekekkel és a folyamatos sebességszabályozást (2,5 - 4,5 km/h) lehetővé tevő variátorral együtt gondoskodik kertjének problémamentes és kényelmes nyírásáról. A 4 az 1-ben funkció lehetővé teszi a fűnyírást, a gyűjtést, a mulcsozást és az oldalkidobást. A fűnyíróval végzett munka során a komfortérzetet vario kerékhajtás és ergonomikusan kialakított tolókar biztosítja. A magas és tartós acéllemezháznak köszönhetően a Classic 5.18 VS-B fűnyíró különösen jól gyűjti a füvet. Ennek eredményeként a 65 l-es gyűjtőkosarat is ritkábban kell kiürítenie . Robosztus fogantyúval szerelt a kényelmes szállítás érdekében.

 

Classic 5.18 VS-B Plus vásárlás és alternatívák

 

Vásárolja meg most a Classic 5.18 VS- B Plus benzines fűnyírót webáruházunkban, vagy szakkereskedőinknél. Ha a Classic sorozatból szeretne egy kisebb, 46 cm-es vágási szélességű modellt, javasoljuk a Classic 4.62 SP-B Plust (123006)

...

Technikai adatok

Termék szám 119868
EAN 4003718355321
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines
Max Airflow Technology Nein

Engine

Üzemanyag térfogat liter 0.8 L

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (538.94KB)
Cikkszám 112901 Elfogyott
3 290 Ft
Cikkszám 113875 Elfogyott
9 990 Ft
Cikkszám 113807 Szállítható
3 990 Ft
Cikkszám 112888 Elfogyott
1 790 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.