AL-KO FŰNYÍRÓ 51.9 SP-H HIGHLINE

Termék szám: 119884 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 254 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kerékhajtás 1-fokozatban
  • Erős, megbízható, Honda motor GCV 170
  • Nagy vágószélesség a hatékony munkáért
  • Ergonomikusan formált tolókra
  • XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • Kényelmes vágómagasság állítás
  • Oldalkidobóval

 

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Highline" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.

 

 

51.9 SP-H Highline benzines fűnyíró

 

Elegáns és kényelmes. Így jellemezhető a 51.9 SP-H benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.

 

51.9 SP-H Highline benzines fűnyíró technikai adatai

 

51 cm vágószélességével az 51.9 SP-H Highline benzines fűnyíró nagyobb kertekben (akár 1800 m² gyepfelületig ) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A Honda legmodernebb, intelligens motorja. A Honda GCV 170 motorja megbízhatóságával , nagy erőtartalékával és erős forgatónyomatékával a fűnyíró ideális partnere az Ön kertjének. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4INONE funkció magába foglalja a fűnyírást, a fűgyűjtést, a mulcsozást és a fű oldalkidobását. Az ergonomikusan formált tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.

 

51.9 SP-H Highline benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg az 51.9 SP-H Highline benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. Az 51.9 SP-H Highline benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Benzines fűnyírót szeretne elektromos indítással? Akkor Önnek a 4.69 SPI-B Plus benzines fűnyírót ajánljuk.

 

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Motor típus Honda GCVx 170
Hengerűrtartalom ccm-ben 167
Teljesítmény kW-ban 3.2 KW
Fordulatszám óra/perc 2900
Nettó súly kg 36.3 KG
Elektromos indítás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 41 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 108 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 153 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 53 CM
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Üzemanyag térfogat liter 0.91 L
Funkciók 4in1
Mulcsozás igen
Oldalkidobás igen
Max Airflow Technology Ja
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Állítható magasságú szár nem
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Összecsukható tolókar igen
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 3.2
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 95 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (6.14MB)
Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (484.26KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.