AL-KO FŰNYÍRÓ 521 SP-A PREMIUM

Termék szám: 119997 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Hátsókerek meghajtás, 1 sebességes
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • 4IN1 funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás és oldalkidobás)
  • Max Airflow Technológia - a tökéletes gyűjtési teljesítményértt és az optimális fűgyűjtőtöltésért
  • Ergonomikusan kialakított tolókar
  • Nagy 70 literes fűgyűjtő töltöttség jelzővel

Gyakran vásárolják együtt

209 900 Ft
Ez a termék
8 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

218 890 Ft *

 

Rendkívül innovatív, modern design és kiváló felszereltség. Mindezt magában foglalja a "Premium" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a magas szintű gyepápolásban.

 

 

Benzines fűnyíró Premium 521 SP-A

 

Elegáns és kényelmes, így lehet jellemezni a Premium 521 SP-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát.

 

Benzines fűnyíró Premium 521 SP-A technikai adatai

 

51 cm vágószélességével a Premium 521 SP-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1800 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A 2,6 kW erős AL-KO Pro-Motor OHV-technologiával a felső szelepekkel kiemelkedő hatásfokot biztosít. Az 1 fokozatú hátsókerék hajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4IN1funkció magába foglalja a fűnyírás, fűgyűjtést, mulcsozást és az oldalkidobást. Az ergonomikusan kialakított tolókar, továbbá a könnyen beakasztható fűgyűjtő munka közben emelik komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.

 

Premium 521 SP-A vásárlás és alternatívák

 

Vásárolja meg a Premium 521 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt .A Premium 521 SP-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. Kényelmes elektromos indítású benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Premium 520 VSI-B benzines fűnyírót ajánljuk.

.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Motor típus 028
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Fordulatszám óra/perc 2800
Nettó súly kg 35 KG
Elektromos indítás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 40 KG
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Mulcsozás igen
Funkciók 4in1
Üzemanyag térfogat liter 1 L
Oldalkidobás igen
Max Airflow Technology Ja
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszerv nélkül
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 94.5 CM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (6.14MB)
Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (515.14KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.