AL-KO FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 550 W

Termék szám: 123033 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 369 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus vágás 550 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Egyszerű kezelés az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Kétkéses fűnyíró
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • Határoló kábelt (100m) és talajszöget (90 db) tartalmaz

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 550 W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. Élvezze a szabadidejét, miközben az intelligens Smart Garden csatlakozással rendelkező robotfűnyíró hatékonyan nyírja a füvet.

Csatlakozás: A Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül.

A Robolinho® 550 W-os robotfűnyíró - a fűnyírás csodája

A Robolinho® 550 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy csak a legjobb minőséget garantáljuk ügyfeleink számára. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá és segítőtárssá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 550 W-os robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen a Robolinho® 550 W-nál: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Ez a robotfűnyíró csendes és károsanyag-kibocsátásmentes a 60 dB-es csendes villanymotornak köszönhetően, amely 2,5 Ah / 20 V erős és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorból nyeri az energiát. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyírója munkaszüneti napokon is problémamentesen üzemeltethető. A 20 cm-es vágásszélességgel párosított mozgástechnológia hatékony gyepápolást biztosít 550 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők könnyen elháríthatók.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes igényhez igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ezért a Robolinho® 550 W-os robotfűnyíróval nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 550 W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 550 W-os robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Robolinho® 550 W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Nagyobb, akár 1300 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor a Robolinho® 1300 W-ot ajánljuk.

Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Az alkalmazás-kompatibilis Robolinho® modellekkel kertje intelligens gondozásban részesül, és a Smart Garden valósággá válik. A vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazással lehetséges WiFi otthoni hálózatán és az Amazon Alexán keresztül is.


Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.
 

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 123033
EAN 4003718356694
Nettó súly kg 8.5 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.5
Belső akku min. töltési ideje 50 MIN
Akku (belső) min. működ. Idő 55 MIN
Akku ( belső ) feszültség V 20 V

Working area

Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Alkalmas fűfelület m²-ben 550 QM
Belépési pontok száma 3
Esőérzékelő Nincs

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 20 CM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
GT_ECO_MODE No

Smart Features

Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN

Traction System

Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)
Cikkszám 127335 Csak 4 db van raktáron
89 990 Ft
Cikkszám 119990 Szállítható
39 990 Ft
Cikkszám 127327 Szállítható
11 990 Ft
Cikkszám 127466 Csak 9 db van raktáron
17 990 Ft
Cikkszám 119462 Szállítható
22 990 Ft
Cikkszám 127699 Csak 7 db van raktáron
19 900 Ft
Cikkszám 119461 Elfogyott
7 490 Ft
Cikkszám 127514 Csak 6 db van raktáron
49 990 Ft
Cikkszám 127465 Elfogyott
13 990 Ft
Cikkszám 127516 Csak 2 db van raktáron
119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.