AL-KO FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 550 W

Termék szám: 123033 Csak 2 db van raktáron
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 369 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus vágás 550 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Egyszerű kezelés az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Kétkéses fűnyíró
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • Határoló kábelt (100m) és talajszöget (90 db) tartalmaz

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 550 W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. Élvezze a szabadidejét, miközben az intelligens Smart Garden csatlakozással rendelkező robotfűnyíró hatékonyan nyírja a füvet.

Csatlakozás: A Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül.

A Robolinho® 550 W-os robotfűnyíró - a fűnyírás csodája

A Robolinho® 550 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy csak a legjobb minőséget garantáljuk ügyfeleink számára. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá és segítőtárssá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 550 W-os robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen a Robolinho® 550 W-nál: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Ez a robotfűnyíró csendes és károsanyag-kibocsátásmentes a 60 dB-es csendes villanymotornak köszönhetően, amely 2,5 Ah / 20 V erős és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorból nyeri az energiát. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyírója munkaszüneti napokon is problémamentesen üzemeltethető. A 20 cm-es vágásszélességgel párosított mozgástechnológia hatékony gyepápolást biztosít 550 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők könnyen elháríthatók.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes igényhez igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ezért a Robolinho® 550 W-os robotfűnyíróval nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 550 W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 550 W-os robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Robolinho® 550 W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Nagyobb, akár 1300 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor a Robolinho® 1300 W-ot ajánljuk.

Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Az alkalmazás-kompatibilis Robolinho® modellekkel kertje intelligens gondozásban részesül, és a Smart Garden valósággá válik. A vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazással lehetséges WiFi otthoni hálózatán és az Amazon Alexán keresztül is.


Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.
 

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető.

 

Technikai adatok

Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.5
Nettó súly kg 8.5 KG
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
GT_ECO_MODE No
Alkalmas fűfelület m²-ben 550 QM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Akku (belső) min. működ. Idő 55 MIN
Belső akku min. töltési ideje 50 MIN
Esőérzékelő Nincs
Belépési pontok száma 3
Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH
Akku ( belső ) feszültség V 20 V
Doboz méret hossza (cm) 80 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Vágásszélesség cm-ben 20 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (224.76KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.