Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO GASGRILL MB4000 MASPORT VAR -PL

Termék szám: 134223 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség

Technikai adatok

Nettó súly kg 55 KG
Bruttó súly kg 61 KG
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Főégő teljesítménye (kW) 3.5 KW
Főégők száma 4
Oldalsó égő igen
Oldalsó égő teljesítménye (kW) 3 KW
BBQ üvegnyitó Van
BBQ tárolórekesz deszkával Van
BBQ jégdoboz Nincs
Betekintő ablak Van
BBQ Takaróponyvával Igen
BBQ hőmérséklet kijelzés Van
Doboz méret hossza (cm) 84 CM
Márka Masport
Rostély anyaga Öntvény
Használati utasítások Letöltés (61.53MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.