AL-KO GYŰJTŐZSÁK - KÉZI FŰNYÍRÓ 38CM COMFORT

Termék szám: 113868 Csak 4 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 13 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Fűgyűjtő az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíróhoz.Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
  • Fűgyűjtő térfogat: 50 liter
  • Kis tömeg- csak 1,1 kg
  • Praktikus fémkampóval a hengerkéses fűnyíróhoz történő könnyű be-és kiakasztáshoz

Technikai adatok

Nettó súly kg 1.1 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 36 CM
Bruttó súly kg 1.6 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 50 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 40 CM
Doboz méret hossza (cm) 42.5 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (1.48MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.