AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 3000 CLASSIC

Termék szám: 112845 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 54 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Megbízható, csendes működés
  • Hosszú élettartam a karbantartásmentes, túlmelegedés ellen védett, masszív motorral
  • Csekély helyigény a helytakarékos és kompakt kialakításnak köszönhetően
  • Minden vízvezető rész oxidációs-és korrozióálló anyagból készült
  • Megbízható, csendes működés

AL-KO HW 3000 Classic házi vízellátó

A lakás- és kerttulajdonosok sokszor drága ivóvizet használnak egyéb célra vízként, például a kert öntözésére. Ugyanakkor az esővíz/kútvíz megbízható felhasználása minden eddiginél egyszerűbb az AL-KO házi vízműnek köszönhetően. Házi vízműveinkkel megbízhatóan elláthatja kertje öntözését, vagy akár WC-öblítéshez, mosogatáshoz, valamint zuhany- és mosóvízként is felhasználhatja a vizet a tartós szivattyúmechanikának, az automatikus kapcsolásnak és a 17 literes, nyomás alatti víztároló tartálynak köszönhetően. 

Teljesen kész - használatra kész

Legyen szó föld feletti tározóból, ciszternából, mélyen fekvő kútból vagy más vízforrásból - a házi vízművek akár 3100 liter/óra vízhozamával minden helyzetben meggyőzhetnek. A nyomásmérővel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel ellátott komplett felszereltségnek köszönhetően a szivattyúház feltöltése után azonnal használatra kész. Az AL-KO házi vízmű hatékony szívórendszere automatikusan szívja be, és biztosítja a szükséges víz gyors elszállítását a szívó- és nyomócsövön keresztül 

A házi vízmű nagy hatásfokú, hatékonyan és energiatakarékosan működik. A házba vagy alagsorba tartósan beépítve az AL-KO HW 3000 Classic házi vízmű vízelvételkor  automatikusan bekapcsol. Akár 35 méteres szállítómagassággal, maximum 8 méteres önfelszívó magassággal és 3,5 bar nyomással változtathatóan használható a házi vízmű. Kompakt kialakításának köszönhetően csak kis helyigényű. Minden vízszállító alkatrész tartós és korrózióálló anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít. 

Megjegyzés: A házi vízmű ivóvíz szállítására nem alkalmas, mert nem rendelkezik ehhez szükséges tanúsítvánnyal.

AL-KO HW 3000 Classic házi vízmű vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a HW 3000 Classic-ot webáruházunkban vagy valamelyik kereskedőnknél. Ha nagyobb teljesítményű házi vízműveket szeretne, akkor a HW 3600-at ajánljuk (cikkszám: 113798)

...

Technikai adatok

Termék szám 112845
EAN 4003718042924
Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
Szárazonfutás elleni védelem nem
Bekapcsolási nyomás bar 1 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 2.8 BAR
Méretek.M(cm) doboz nélkül 50.5 CM
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 43.5 CM
Bruttó súly kg 13.5 KG
Szűrő nincs
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Engine

Motorteljesítmény wattban 650 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.99MB)
Letöltés (3.25MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)
Cikkszám 110795 Szállítható
19 990 Ft
Cikkszám 110005 Szállítható
6 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.