AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 6000 FMS PREMIUM

Termék szám: 112852 Csak 1 db van raktáron
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 164 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy víznyomás teljesítmény és ötfokozatú víztovábbító technika
  • A manométerrel, a nyomáskapcsolóval és a csatlakozókábellel ellátott teljes felszerelésnek köszönhetően üzemkész
  • Hosszú élettartam a karbantartást nem igénylő, robusztus motornak köszönhetően, hőtúlterhelés elleni védelemmel
  • Alacsony helyigény a helytakarékos és kompakt kialakítás miatt
  • A vízzel érintkező alkatrészek oxidációval és korrózióval szemben ellenálló anyagokból készülnek

A házi vízellátó ideális a kutakból és tartályokból származó esővíz szivattyúzására, a ház, az udvar és a kert vízellátására valamint a meglévő vízhálózatban lévő nyomás növelésére.
 

A HW 6000 FMS Premium házi vízellátó: a csúcsmodell

Az AL-KO HW 6000 FMS Premium a házi vízművek csúcsmodellje: ügyfeleink nagyon értékelik, különösen az első osztályú kivitelezést, az ipari víz beszívásának és szivattyúzásának folyamatát, valamint a víznyomás gyors megnövelését. A felhasználók értékelték a felhasználóbarát kivitelt, az egyedi beállítások intuitív elvégzésének lehetőségét a kijelzőn. Ez a házi vízmű a prémium minőséget képviseli, amellyel hosszú távon környezetbarát módon használhatja az ipari vizet mind a kertben, mind a háztartásban.
 

A HW 6000 FMS Premium házi vízellátó műszaki adatai

Akár 60 méteres emelő magassággal és 6,0 bar nyomáson maximum 8 méteres maximális szívómélységgel ez a házi vízellátó sokféleképpen alkalmazható. Akár a föld feletti tárolóból, akár az esővízhordóból, akár egy mély kútból szeretne vizet szivattyúzni - az azonnal üzemelő szivattyú akár 6000 liter/óra áramlási sebességgel is nagyszerűen működik minden helyzetben. A rendkívüli nyomásnak köszönhetően az AL-KO házi vízellátója nagyon erős ötfokozatú szivattyúhajtásával és 1400 wattos motorjával megbízhatóan és rugalmasan használható.

A szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő optimális védelmet nyújt a szivattyú belsejének szennyeződései ellen. Az előszűrő ház gyorsan és egyszerűen meglazítható a mellékelt szűrőkulccsal. Ezzel meg lehet takarítani a karbantartásra szánt időt, és megőrizhető a szivattyú jó üzemképessége, zökkenőmentes működése. A házi vízellátó nagyon magas hatékonyságú, energiatakarékos és szabadalmaztatott elektronikus nyomásellenőrző rendszerrel működik. Az áramlásmérő rendszer bármikor méri az áramlási sebességet, és az integrált szárazfutás elleni védelem hosszú élettartamot biztosít. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így elkerülhető a túlmelegedés. Ha állandó jelleggel, a házba vagy a pincébe telepítve használjuk, az AL-KO HW 6000 FMS Premium házi vízellátó nemcsak állandó nyomást biztosít, hanem automatikusan bekapcsol, amikor vízelvezetésre van szükség. Csendesen üzemel, maximális hangkibocsátása 73 decibel.

A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő öntözőrendszerek is könnyen kombinálhatók az AL-KO házi vízellátójával.

Megjegyzés: A házi vízellátó nem alkalmas ivóvízhez történő használatra, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HW 6000 FMS Premium házi vízellátó vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO HW 6000 FMS Premium vízellátót  webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. A felsőkategóriás felszereltségű AL-KO házi vízellátók lehetővé teszik az automatizált iparivíz-ellátást.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további házi vízművet talál más felszereltséggel és jellemzőkkel, mint például az AL-KO HW 5000 FMS Premium vagy a Comfort illetve a Classic sorozat házi vízellátói.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112852
EAN 4003718042993
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 60 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 4 BAR
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Nettó súly kg 20.8 KG
Szárazonfutás elleni védelem igen
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 4 BAR
Bruttó súly kg 24 KG
Nyomástartály térfogata (l) 20 L
Méretek.M(cm) doboz nélkül 25.1 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 17 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 51.5 CM
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 1400 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (9.39MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.