AL-KO HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA 4500 COMFORT

Termék szám: 113140 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű házi vízellátó automaták a ház és a kert automatikus vízellátásához
  • Megbízható, csendes működés
  • Alacsony karbantartást igénylő szivattyú állandó víznyomással, szárazon futás elleni védelemmel
  • Egyszerű üzembe helyezés a beépített XXL-es szűrőnek és visszacsapószelepnek köszönhetően
  • Vízvezető alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

A HWA 4500 Comfort vízellátó automata elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és ágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok állandó nyomáson történő működtetéséhez.

 

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy házi vízellátó automatát. Az AL-KO HWA 4500 Comfort középkategóriás modellünk, automatikus vízellátást kínál házhoz és kerthez egyaránt. Az automatikus házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a tartályt/esőhordót és a fogyasztókat, például a kerti öntözést. Például, ha kinyitja a kerti zuhanyt, esik a nyomás a vezetékben. Az intelligens, elektronikusan vezérelt automatikus rendszer reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos házi vízellátó automatát intenzíven használnak nyáron: : Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.
 

Az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata műszaki adatai

Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control állandóan figyeli a házi vízellátó automata működését, ezáltal biztosítva az energiatakarékos működést abszolút állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújtva a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. A házi vízellátó automata rendszer működtetésekor sokan értékelik: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és csendesen működnek.

Az akár 50 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4500 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.
Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata a tökéletes modell az automatizált iparivíz-ellátáshoz.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további háztartási vízberendezést talál alacsony áron, mint például az AL-KO HWA 4000 Comfort belépő szintű modell vagy az ALKO HWA 6000/5 Premium, amely egy még nagyobb teljesítményű háztartási vízberendezés.

 

 

 

 

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 5 BAR
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11.5 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Szűrő van
Doboz méret hossza (cm) 52.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.