AL-KO HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA 4500 COMFORT

Termék szám: 113140 Csak 2 db van raktáron
3% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű házi vízellátó automaták a ház és a kert automatikus vízellátásához
  • Megbízható, csendes működés
  • Alacsony karbantartást igénylő szivattyú állandó víznyomással, szárazon futás elleni védelemmel
  • Egyszerű üzembe helyezés a beépített XXL-es szűrőnek és visszacsapószelepnek köszönhetően
  • Vízvezető alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

Gyakran vásárolják együtt

119 900 Ft 115 900 Ft
Ez a termék
19 990 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

135 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

A HWA 4500 Comfort vízellátó automata elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és ágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok állandó nyomáson történő működtetéséhez.

 

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy házi vízellátó automatát. Az AL-KO HWA 4500 Comfort középkategóriás modellünk, automatikus vízellátást kínál házhoz és kerthez egyaránt. Az automatikus házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a tartályt/esőhordót és a fogyasztókat, például a kerti öntözést. Például, ha kinyitja a kerti zuhanyt, esik a nyomás a vezetékben. Az intelligens, elektronikusan vezérelt automatikus rendszer reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos házi vízellátó automatát intenzíven használnak nyáron: : Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.
 

Az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata műszaki adatai

Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control állandóan figyeli a házi vízellátó automata működését, ezáltal biztosítva az energiatakarékos működést abszolút állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújtva a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. A házi vízellátó automata rendszer működtetésekor sokan értékelik: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és csendesen működnek.

Az akár 50 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4500 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.
Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata a tökéletes modell az automatizált iparivíz-ellátáshoz.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további háztartási vízberendezést talál alacsony áron, mint például az AL-KO HWA 4000 Comfort belépő szintű modell vagy az ALKO HWA 6000/5 Premium, amely egy még nagyobb teljesítményű háztartási vízberendezés.

 

 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113140
EAN 4003718048582
Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11.5 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Engine

Motorteljesítmény wattban 1300 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (6.68MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.