AL-KO HYDROCONTROLL

Termék szám: 112478 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • … a Hydrocontrol megakadályozza a vízszivattyúk szárazon futását
  • Önállóan érzékeli a vízhiányt és a szivárgó csöveket
  • Átalakítás háztartási vízrendszerrel
  • Beépített visszacsapó szelep
  • Kerti szivattyúk és merülő nyomószivattyúk automatikus működéséhez

Alakítsa át a merülő nyomószivattyút vagy kerti szivattyút automatikus házi vízszivattyúvá - az AL-KO Hydrocontrol segítségével automatikusan be- és kikapcsolhatja a szivattyút
 

Az AL-KO Hydrocontrol nyomáskapcsoló

A Hydrocontrol egy elektronikus nyomáskapcsoló beépített szárazfutás elleni védelemmel és visszafolyás-leállítóval. Ez lehetővé teszi, hogy a normál vízszivattyút néhány egyszerű lépésben teljes értékű automatikus háztartási vízszivattyúvá alakítsa. A csatlakozó rendszernek köszönhetően az összeszerelés nagyon egyszerű. A nyomáskapcsoló garantálja az állandó áramlási sebességet (max. 7200 l/óra) állandó nyomáson, a berendezés súlya csak 2,2 kg. A nyomáskapcsoló működési tartománya: bekapcsolási nyomás kb. 1,8 bar, kikapcsolási nyomás max. 8,0 bar. A Hydrocontrol berendezés segítségével esővizet használhat a kerti szivattyúval anélkül, hogy utána manuálisan ki kellene kapcsolnia a szivattyút, és akkor is használhatja, ha ipari/használt vizet használ nagynyomású tisztításhoz. Ahogyan az AL-KO berendezések esetén már megszoktuk, a készülék nagyon tartós és kiváló minőségű.
 

Vásárolja meg az AL-KO Hydrocontrol nyomáskapcsolót

Vásárolja meg most az AL-KO Hydrocontrol nyomáskapcsolót online áruházunkban. Nálunk további tartozékokat és pótalkatrészeket talál kertészeti szivattyúkhoz, vízpumpákhoz, házi vízberendezésekhez, háztartási vízautomatákhoz vagy búvárszivattyúkhoz.

...

Technikai adatok

Termék szám 112478
EAN 4003718036299
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.74MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.