AL-KO KERTI HENGER GW 50

Termék szám: 119104 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 63 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Praktikus segítő a fűvesítésnél
  • Súly üresen: 13 kg
  • Súly vízzel megtöltve: 72 kg
  • Súly homokkal megtöltve: 120 kg
  • Munkaszélesség: 50 cm
  • Állítható koszlehúzó

Az AL-KO GW 50 kerti henger segítség a füvesítéskor vagy az újra telepítsékor. Könnyen kezelhető acél lemezből készült kerti henger, mely ideálisan használható a vetőmagok földbe hengerléséhez és a talaj tömörítéséhez. Választás szerint vízzel vagy homokkal is feltölthető. 

Először szilárdítsa meg vele a talajt, majd a kerti hengerrel nyomja be a magokat a földbe. Így a magok optimálisan nőhetnek és védve vannak a széltől, esőtől és az állatoktól. 

...

Technikai adatok

Termék szám 119104
EAN 4003718347654
Nettó súly kg 13 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 50 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 90 CM
Bruttó súly kg 15 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 45 CM
Betöltött homok súlya kg-ban 108
Betöltött víz súlya kg-ban 62
Termékvonal Premium
Márka AL-KO

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 50 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.