AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 1300 INOX

Termék szám: 113248 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség

Ár- / Érték Modell nagy szállítási teljesítménnyel. Öntözőrendszerekhez ideális. Gondozásmentes aszinkron motorral, állandó kenésű golyóscsapágyak, kerámia töm szelence, noryl lapátkerék és diffúzor. Nagy hatékonyságú periférikus járókerék nagy nyomást biztosít kis áramfelvétel mellett. Nagyon szilárd és nyomásnak ellenálló hidraulika a nagy falvastagságnak köszönhetően. Inox erősítésű szivattyúház. 

...

Technikai adatok

Termék szám 113248
EAN 4003718051582
Max. szállítási mennyiség l/h 5000 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
Szárazonfutás elleni védelem nem
Bruttó súly kg 12.3 KG
Szűrő nincs
Teljesítmény watt-ban 1300 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 85
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.46MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.