AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 3000

Termék szám: 112837 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
12% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 33 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erős, túlmelegedés ellen védett motor "Autóreset" funkcióval
  • Ideális kertek öntözésére
  • Különböző öntözőfejekkel, vagy akár kézi locsolópisztollyal használható
  • Erős fogantyú a kényelmes szállításért

AL-KO JET 3000 Classic kerti szivattyú - klasszikus kerti szivattyú öntözéshez

Legyen szó kutakról, ciszternákról vagy más vízforrásról – a Jet 3000 Classic kerti szivattyú a beépített jet rendszernek köszönhetően a legrövidebb időn belül önállóan szívja fel a vizet, majd különböző öntözőfejekkel, vagy akár kézi locsolópisztollyal öntözheti kertjét.

AL-KO JET 3000 Classic kerti szivattyú

Az üvegszál erősítésű, robusztus, valamint nyomásálló szivattyúház az AL-KO Jet 3000 Classic kerti szivattyút különösen tartós kerti eszközzé teszi. Ezenkívül túlterhelés elleni védelemmel ellátott, robusztus és karbantartást nem igénylő motorral van felszerelve, amely erőteljesen hajtja meg a szivattyú hidraulikáját. 650 W névleges teljesítményével és 3100 l/h maximális áramlási sebességével ideális otthoni és kerti használatra.

A kerti szivattyú könnyen csatlakoztatható egy kerti tömlőhöz. A mellékelt ergonomikus kialakítású fogantyú segítségével akár mobil használatra is alkalmas.

A könnyű, 6,4 kg-os súlyon kívül a ráöntött adagolótölcsérrel ellátott könnyű indítás rendkívül egyszerű használatot tesz lehetővé. A szivattyú 1 hüvelykes szívónyomás-vezetékkel rendelkezik.

Megjegyzés: A kert szivattyú nem rendelkezik ivóvíz szállításához szükséges minősítéssel, csak egyéb (pl. locsolásra használt) víz és 35 °C alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO Jet 3000 Classic kerti szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a Jet 3000 kerti szivattyút most webáruházunkban, vagy valamelyik kereskedőnktől. Ha erősebb kerti szivattyút szeretne, akkor a Jet 3600-at ajánljuk cikkszámmal. 113797.

...

Technikai adatok

Termék szám 112837
EAN 4003718042849
Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 6.4 KG
Szárazonfutás elleni védelem igen
Bruttó súly kg 7.4 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 21.5 CM
Szűrő nincs
Teljesítmény watt-ban 650 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.87MB)
Letöltés (2.73MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)
Cikkszám 110005 Szállítható
6 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.