AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 5000

Termék szám: 112842 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.08.13
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Olcsó vízszivattyúk kutakból, ciszternákból, esőhordókból illetve tavakból történő szivattyúzáshoz
  • Szárazon futási védelemmel a hatékony áramlásszabályozó rendszernek köszönhetően
  • Szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő - optimálisan véd a szivattyú belsejének szennyeződése ellen
  • Alacsony karbantartási igényű, túlterhelés ellen védett 1300 wattos motor
  • Gyorsan használható a beépített szivattyúnak köszönhetően

A Jet 5000 Comfort vízszivattyú számos kényelmi funkciót kínál és különösen erőteljes, tartós és energiatakarékos öntözési technológiát tesz lehetővé házak és kertek számára.
 

Kerti szivattyú AL-KO szabadalommal

A virágok, a gyep és a kert öntözővizét egy kútból, tóból vagy tartályból szeretné a növényekhez vinni? Szeretne nyugodtan hűsölni a kerti zuhany alatt? Szeretne nagy nyomáson nagy távolságokra tiszta vizet pumpálni? Akkor jó döntés, ha a kerti szivattyúinkat választja. Ideális segítséget nyújtanak a kert öntözéséhez. Néhány egyszerű lépésben telepíthetők, csendesen és hatékonyan végzik munkájukat.
Az AL-KO Jet 5000 Comfort vízszivattyúra ez különösen igaz. Nagy teljesítményű, 1300 wattos motorjával több mint elegendő teljesítmény áll rendelkezésre a kutakból, tartályokból vagy esőhordókból származó víz szivattyúzásához. Mindez akár 81 decibeles hangszintnek köszönhetően is csendes, és különösen energiatakarékos módon valósul meg. A vízszivattyú minősége azokban a részletekben is megmutatkozik, amelyek hosszú üzemidő és használat után változást jelenthetnek: a csatlakozódarabokba sárgaréz elemek vannak beépítve, a vizet vezető fém alkatrészek pedig rozsdamentes acélból készülnek.
 

Az AL-KO Jet 5000 Comfort kerti szivattyú műszaki adatai

A vízszivattyú különféleképpen használható az 50 m-ig terjedő emelő magasságnak és a maximum 8 m-es szívómélységnek köszönhetően. Akár a föld feletti tározóból, akár az esőhordóból, akár a mélyen fekvő kútból szeretnénk szivattyúzni - a gyorsan telepíthető kerti szivattyú akár 4500 l/óra max. szállítással is meggyőző teljesítményt nyújt minden helyzetben. Hatékony, könnyen tisztítható, nagyméretű szűrővel rendelkezik, amely megakadályozza a durva szennyeződés okozta károsodást. Az XXL méretű szűrő leszereléséhez egy praktikus kulcs áll rendelkezésre.

Az AL-KO JET 5000 Comfort kerti szivattyú hatékony szívórendszere biztosítja a szivattyú gyors használatba vételét. Az áramlásszabályozó rendszerrel ellátott elektronikus vezérlés éjjel-nappal figyeli a működést és optimális védelmet nyújt a szivattyú szárazon futása ellen. Az AL-KO JET 5000 Comfort kerti szivattyú háza műanyagból készül, és a nagy érintkezési felület lehetővé teszi a szivattyú biztonságos felállítását. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyag is problémamentesen kombinálható a szivattyúval.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klórtartalmú vízre (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.
 

AL-KO Jet 5000 Comfort kerti szivattyú vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 5000 vízszivattyút a webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO Jet 5000 kerti szivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból, illetve tavakból és medencékből történő mobil öntözéshez és vízelvezetéshez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.

...

Technikai adatok

Termék szám 112842
EAN 4003718042894
Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nettó súly kg 11.5 KG
Bruttó súly kg 13.5 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Szűrő van
Teljesítmény watt-ban 1300 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.16MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.