AL-KO KOMPOSTER 800 JUMBO (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 110863B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
27% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 36 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Komposztáló környezetbarát, újrahasznosítható műanyagból, 800 liter űrtartalommal
  • Oldalsó szellőzőnyílások a levegő és a nedvesség jobb keringéséhez
  • Okos összedugós rendszer: gyorsan összeszerelhető az egyes alkatrészekből és helytakarékosan szállíható

Okos és bio: az összedugós rendszernek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és a szerves kerti hulladékát értékes humusszá alakítja át kerti trágyaként.

Komposztsiló Jumbo 800 technikai adatai

A komposztáló újrahasznosított műnyagból készült, 800 l űrtartalommal. A 16 kg-os komposztáló hatszögletű alakja gyorsan összeszerelhető az összedugós rendszernek köszönhetően.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 110863B
EAN 4003718026481
Nettó súly kg 16 KG
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.19MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.