AL-KO LÁNCFŰRÉSZ BKS 4540

Termék szám: 113187 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 83 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű motor
  • Eredeti Oregon láncvezető és fűrészlánc
  • Lágy indítás /Easy Start az egyszerű motorindításért
  • Hatékony erőátvitel
  • Az ütközőkarom biztonságos tartást biztosít a fűrészelés során

Gyakran vásárolják együtt

83 900 Ft 76 900 Ft
Ez a termék
3 190 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

80 090 Ft *

Sokoldalúan alkalmazható benzines láncfűrész nagy teljesítményű 1,7 kW motorral és 40 cm-es láncvezetővel. Eredeti Oregon láncvezetővel és lánccal erőteljes vágóteljesítményt és hosszú életmódot garantál. Atuomatikus lánckenés. A láncfék visszacsapódása esetén 0,12 másodpercen belül megállítja a láncot . Hatékony erőátvitel a könnyen futó orrkerékkel, mely csökkenti a láncvezetőcsúcs kopását és a visszacsapódást.. A rönktámasz garantálja a biztos tartást munka közben. 2,3LE, 45ccm, 40cm-es láncvezető, 21m/s-os láncsebesség, oregon lánc és láncvezető, keresztmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 45
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
Fordulatszám óra/perc 11000
Nettó súly kg 6.13 KG
Motorhengerek száma 1
Bruttó súly kg 8.46 KG
Üzemanyag térfogat liter 0.55 L
Max.láncsebesség 21.2
Láncolaj térfogata (ml) 260 ML
Láncfeszítés szerszámmal
Szivató igen
Eszközök alternatív vágó garn. NEIN
Doboz méret hossza (cm) 46 CM
Fogak típusa lekerekített
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Automata szivatóval felszerelt Igen
Teljesítmény lóerőben 2.3 PS
Fűrészlánc 0.325"
Lánchossz cm-ben 40 CM
Osztott 0,325
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (12.04MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.