AL-KO MÉLYKÚT SZIVATTYÚ TBP 6000-7

Termék szám: 113470 Csak 9 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 99 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ideális a mélykutakból és aknákból származó víz szivattyúzására
  • Nagyon keskeny átmérő, mindössze 10 cm keskeny fúrt lyukak esetén
  • 7 fokozatú szivattyúhajtás nagy áramláshoz nagy nyomás mellett
  • A rozsdamentes acél ház lehetővé teszi a víz alatti hosszú és biztonságos működést
  • Tartalmaz rozsdamentes acélszűrőt, széles állványt, 15 méteres tápkábelt és vízelvezető kábelt

Gyakran vásárolják együtt

99 900 Ft 89 900 Ft
Ez a termék
24 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

114 800 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Ez a mélykút-szivattyú a rendkívüli mélységek és keskeny tengelyek szakszerű szivattyúja, rendkívül jó áron érhető el.

AL-KO TBP 6000/7 mélykút szivattyú: a szűk terek szakértője

 

A csaknem 10 cm külső átmérővel rendelkező mélykút-szivattyú ideális mély, kis átmérőjű furatokhoz, vert kutakhoz és szivattyúaknákhoz, valamint a ház vízellátásához, illetve gyepszórók és akár több öntözőrendszer működéséhez is - az AL-KO mélykút-szivattyúk egyetlen eszközben egyesítik a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit, és lehetővé teszik a víz szivattyúzását ott, ahol a szokásos búvárszivattyúk már nem működnek. Az AL-KO mélykút-szivattyúval végre közvetlenül a kútból öntözheti vízre vágyó növényeit. A TBP 6000/7 különös előnye a nagyon nagy áramlási sebesség folyamatosan magas nyomás mellett.


Az  AL-KO TBP 6000/7 mélykút-szivattyúk műszaki adatai

 

A TBP 6000/7 mélykút-szivattyú a kiegészítők széles választékát tartalmazza. A csomag tartalmaz egy 15 m-es tápkábelt és a 15 m-es leeresztőkötelet. A széles állvány használható ciszternákban történő üzemeltetéshez, mivel az állvány kiterjesztett állapotában jelentősen csökken a homok és a szennyeződés elszívása. A rozsdamentes acél ház és a karbantartást nem igénylő alkatrészek garantálják a szivattyú zavartalan működését víz alatt. A motor tengelye szintén kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami különösen hosszú élettartamot biztosít.

Erőteljes 1000 wattos motorjával és 7 fokozatú szivattyú-meghajtásával akár 6000 l/óra áramlási sebesség és akár 5,5 bar nyomás is elérhető, vagyis a víz szivattyúzása nagyon rövid idő alatt megvalósul. 10 m merülési mélységre tervezték, és akár 55 méter emelő magasságig is használható. 1 collos tömlő egyszerűen csatlakoztatható a szivattyú kimenetéhez.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak 35 °C alatti ipari vízhez. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

Vásárolja meg az AL-KO TBP 6000/7 mélykút-szivattyút

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO TBP 6000/7 mélykút-búvárszivattyút a   webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony támogatást nyújt a szűk kutakból, aknákból történő szivattyúzáshoz, illetve az öntözőrendszerek nagy vízmélységből való működtetéséhez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további merülő nyomószivattyút talál, mint például az AL-KO DIVE 5500/3, vagy az AL-KO DIVE 6300/4.

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113470
EAN 4003718056556
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 55 M
Max.nyomás bar-ban 5.5 BAR
Szivattyú meghajtó 7 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
max.szemcseméret mm-ben 0.5 MM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 72 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 9.85 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 9.85 CM
Vezetékhossz m-ben 15 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 1000 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.69MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.