AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ DIVE 6500/34

Termék szám: 113884 Szállításra kész
3% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 74 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű, 3 fokozatú szivattyújárókerék
  • Az újonnan tervezett úszókapcsoló kiegészítő szárazonfutás elleni védelemmel
  • Masszív rozsdamentes acél burkolattal, szivattyúbemeneti szűrőráccsal és rozsdamentes szivattyútengellyel
  • Az esővízgyűjtő tiszta részéről való elszívásra szolgáló "lebegő vételező" csatlakozóval
  • Lehetővé teszi a locsolást több szórófejjel is
  • Szivattyú kimenet a nagy áramláshoz

Egyesítse a kerti és búvárszivattyú előnyeit az AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyúval

A DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú egyesíti a kerti és búvárszivattyúk előnyeit nagy áramlási sebességgel és folyamatosan magas nyomással. Konténerek kiszivattyúzása, (szerviz) víz elszívása kutakból/aknákból/egyéb víztartályokból, kerti esőztetők üzemeltetése, komplex öntözőrendszerek ellátása, akár automatikus vízellátásig - opcionálisan beépíthető Hydrocontrollal - az AL-KO merülő szivattyú egyetlen eszközben egyesíti a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit. Ennek a szivattyúnak a különleges előnye a nagy áramlási sebesség állandóan magas nyomás mellett. 

Innovatív tömítőrendszer a hosszú távú működéshez

Kerámia tömítés magas nyomás elleni védelemhez 4 bar-ig. Három további tömítés tartósan védi a szivattyút a víz behatolásától.

A DIVE 6500/34 búvárszivattyú használható mobil vagy helyhez kötött öntözésre a praktikus integrált hordozófogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 10 kg-os súlynak köszönhetően. A korróziómentes anyagok, például a házhoz használt rozsdamentes acél, a szivattyúbemeneti szűrőrács, valamint a rozsdamentes szivattyútengely garantálják a szivattyú hosszú élettartamát. Az újonnan tervezett úszókapcsoló kiegészítő szárazon futás elleni védelemként is szolgál.

 

AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú technikai adatai

Erőteljes 1000 W-os motorjával a 3 fokozatú szivattyújárókerék akár 6500 l/h áramlási sebességet is elérhet, így a vízszivattyúzás pillanatok alatt megtörténik. 7 m-es merülési mélységig tervezték, és akár 34 m-es emelőmagasságot is képes kezelni. A maximális szemcseátmérő 0,5 mm.  Egy 1,5 colos tömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú kimenetéhez. Az „úszó”, melynek köszönhetően a víz elszívása mindig a ciszterna felső, tiszta részéből történik, szerszám nélkül is felszerelhető. A szivattyú ekkor fekvő helyzetben használható. A speciálisan kialakított fogantyú az alakjának köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szivattyú elgurulását a tartály alján, működés közben is.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem rendelkezik ivóvíz minősítéssel, csak 35 °C hőmérséklet alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem alkalmas továbbá sós vízben, agresszív vegyszereket vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a DIVE 6500/34 búvárszivattyút most webáruházunkban, vagy szakkereskedőinktől. Ha alternatívát keres ehhez a szivattyúhoz, javasoljuk a DIVE 5600/44  nagynyomású merülő szivattyút (cikkszám: 113883)

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113884
EAN 4003718062021
Max. szállítási mennyiség l/h 6500 LPH
max.emelési magasság méterben 34 M
Max.nyomás bar-ban 3.4 BAR
Szivattyú meghajtó 3 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 433 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 220 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 220 CM
Bruttó súly kg 11 KG
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Engine

Motorteljesítmény wattban 1000 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.48MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.49MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.