AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUB 8500 EASY

Termék szám: 113961 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
13% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 22 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Álltható kapcsolási magasság az állítható úszókapcsolónak köszönhetően, manuális folyamatos üzemeléssel
  • Nagy hatékonyság könnyű kezelhetőség mellett
  • Stabil állvány nagy szivattyúlábbal
  • Felületszívás szintje 5 mm
  • Különféle csatlakozási lehetőségek a csavaros kombinált csatlakozónak köszönhetően
  • Integrált szivattyú kimenet a legjobb teljesítmény érdekében

SUB 8500 Easy merülő szivattyú - Szivattyúzás mesterfokon   


Szivattyúzás nagy hatékonysággal az utolsó cseppig – így lehetne leírni ennek a tiszta vizű búvárszivattyúnak a célját: A bemeneti nyílásoknak köszönhetően nagy mennyiségű víz kiszivattyúzása kis nyomással és minimális megmaradó vízszinttel (kb. 5 mm). Medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék hatékony vízelvezetése.

Állítható kapcsolási magasság a 2 fokozatú úszókapcsolónak köszönhetően

Az úszókapcsolót két pozícióba lehet beállítani a folyamatos, felügyelt és automatikus működéshez. Automata üzemmódban a szivattyú a minimális vízszint elérése után automatikusan kikapcsol.

A merülő szivattyú használható mobil vagy helyhez kötött víztelenítésre a praktikus integrált hordozófogantyúnak és a kis, mindössze 4 kg-os súlynak köszönhetően. 290 W teljesítményével, max. 6 m emelőmagasságával és akár 8000 l/h áramlási sebességgel a víz kiszivattyúzása és továbbítása rövid idő alatt megtörténik. . A szivattyú kimenetének mérete 1,25 coll.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem rendelkezik ivóvíz minősítéssel, és csak 35 °C hőmérséklet alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem alkalmazható továbbá sós vízben, vagy agresszív vegyszereket tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO SUB 8500 Easy merülőszivattyú vásárlás és alternatívák 

Vásárolja meg a SUB 8500 merülő szivattyút most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha nagyobb teljesítményű merülő szivattyút szeretne, akkor a SUB 1000 DS Comfort szivattyút ajánljuk (cikkszám: 112823)

...

Technikai adatok

Termék szám 113961
EAN 4003718062946
Max. szállítási mennyiség l/h 8000 LPH
max.emelési magasság méterben 6 M
Max.nyomás bar-ban 0.6 BAR
Felület szívás mm-ig 5 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 4 KG
max.szemcseméret mm-ben 5 MM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 170 CM
Bruttó súly kg 4 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 300 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 200 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Engine

Motorteljesítmény wattban 290 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.19MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.