AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ TK 250 ECO

Termék szám: 113593 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Robusztus búvárszivattyú tiszta vízhez
  • 250 wattos teljesítménnyel
  • Maximális szállítási magasság 6 méter
  • Maximális szivattyúzási sebesség: 6000 liter / óra
  • Maximális merítési mélység: 6 méter
  • Kábelhossz: 10 méter

AL-KO merülő szivattyú TK 250 ECO -Robusztus, kézre álló, erős 

Ez a szivattyú kiváló ár/teljesítmény aránnyal, könnyű kezelhetőséggel és nagy teljesítménnyel párosul.

AL-KO merülő  szivattyú TK 250 ECO technikai adatok

Robusztus, tiszta vízhez 250 watt teljesítménnyel. Úszókapcsolóval - automatikusan elindítja, majd leállítja a szivattyúzási folyamatot a vízszintnek megfelelően.  Szivattyúteljesítmény: max. 6000 l/h és max. 6 m szállítási magasság, a szivattyú 10 m kábellel szerelt. Az AL-KO TK 250 ECO merülő szivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék leürítése többé nem jelent problémát. 

A szivattyú kimenete 1,25 hüvelyk méretű, ami körülbelül 41,9 mm. A 90°-os szögű csatlakozás univerzális csatlakozócsonkkal és egy kombinált csonkkal rendelkezik, amellyel a kereskedelemben kapható összes tömlőméret csatlakoztatható. 

Megjegyzés: A merülő szivattyú nem alkalmas ivóvíz szállítására (nem rendelkezik minősítéssel), valamint csak 35 °C alatti folyadék szállítására tervezték. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy nagy mennyiségű homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO TK 250 ECO merülő szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a TK 250 ECO merülő szivattyút most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Vásárolja meg a TK 250 ECO merülő szivattyút most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha erősebb szivattyút szeretne szennyvízhez, akkor az AL-KO TS 400 ECO merülő szivattyút ajánljuk (cikkszám: 113594)

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 6 M
Motorteljesítmény wattban 250 W
Felület szívás mm-ig 25 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 4.1 KG
max.szemcseméret mm-ben 5 MM
Bruttó súly kg 4.7 KG
Doboz méret hossza (cm) 17 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.81MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.