AL-KO MOTOROS KAPA MH 1150

Termék szám: 113972 Szállításra kész
5% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 334 990 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ideális talajlazításhoz és talajműveléshez nagyobb felületeken
  • Oldalsó védőtárcsák az ültetvények védelméhez
  • Ergonomikus kialakítású, oldalirányban és le-fel állítható tolókar
  • További talajműveléshez tartozékok széles választéka kapható
  • Including wheel set with 2 rubber wheels 4.0-8

Hatalmas munkaszélesség - az AL-KO benzinmotoros kapa MH 1150 Comfort

Az MH 1150 Comfort motoros kapa az Ön robusztus segítője a megmunkálandó terület hatékony, időtakarékos használatához. Nagy, 115 cm-es munkaszélességükkel akár 670 m²-es munkaterületre is ajánljuk.
Akár termesztésre, levegőztetésre vagy a talaj lazítására. Ezzel a motoros kapával jóval a vetés előtt előkészítheti a talajt. Lazítsa meg és dolgozzon műtrágyával szórt tápanyagokban gazdag vagy friss talajban. Az ergonomikus vezetőrúd, amely oldalirányban és szerszámok nélkül állítható könnyű használatot biztosít. Ha a bal oldalra van állítva a felület kényelmesen feldolgozható anélkül, hogy be kellene lépnie a már megmunkált és lazított földbe.

Intenzív többszöri használat - nincs probléma

Számos tartozék csatlakoztatható ehhez a motor kapához, mint például  burgonya eke vagy töltögető eke. A jobb tapadás érdekében ajánlott az acélkerék használata, melyet ekék használatakor is javasolnak.

Az MH 1150 Comfort motoros kapát nagyobb területek megmunkálásához ajánljuk. Két előretekintő fogaskerék lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a munkasebességet és a kívánt eredményt az Ön igényeihez. A hátrameneti sebesség megkönnyíti a manőverezést és lehetővé teszi az erő nélküli működést. 115 cm-es munkaszélességgel akár nagy, legfeljebb 670 m²-es területek is feldolgozhatók.
32 speciális, 36 cm mélységig hatoló pengével biztosítja az optimális talajművelést – és 3,6 kW-os motorjával a modell még nehéz talajon is erőteljes húzóerővel rendelkezik. A vezető sarkantyúval a készülék a pályán marad.
A gyengéd testtartáshoz ideális a különösen stabil, ergonomikus fogantyú, amely oldalirányban és magasságban állítható. A szállítási készlet magában foglalja az oldalsó védőtárcsákat és a kerékkészletet (ekék használatára).

A biztonság az ütőkártya: A biztonsági kézikar hatékonyan megakadályozza a vágókések idő előtti kopását. Ezenkívül a robusztus acéllemezből készült vágószerszámok kiváló minőségű burkolata megvédi a berendezés üzemeltetőjét a repülő kövektől és a talajtól. Az ültetvények védelmét oldalirányú határtárcsák érik el.

Vásárolja meg az AL-KO benzinmotoros kapát MH 1150 Comfort – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 1150 Comfort motor kapát most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél. Ha kisebb munkaszélességet szeretne, javasoljuk az MH 770 (Art.Nr 113971 modell használatát).

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113972
EAN 4003718063233
Nettó súly kg 98 KG
Munkamélység (cm) 32 CM
Kapatag átmérő cm-ben? 36 CM
Kapatag szám 8 ST
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 115 CM

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 670 QM

Engine

Automata szivatóval felszerelt Nem
Elektromos indítás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 212
Teljesítmény kW-ban 3.6 KW
Szivató nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.