AL-KO MOTOROS KAPA MH 540

Termék szám: 113970 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 249 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Különösen alkalmas talajlazításra vagy vetés előkészítésére még nagyobb területeken is
  • Stabil, ergonomikus tolókar
  • 3 fokozatban állítható magasságú féksarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához
  • A szállítókerék kényelmesen, szerszámok nélkül felhajtható
  • 4 aktív vágókés 54 cm-es munkaszélességgel a könnyű lazítás érdekében

Középkategóriás benzinmotoros kapa MH 540 Comfort - nagyobb területekre is

Az MH 540 Comfort motoros kapa az Ön robusztus, agilis segítője a hatékony és időtakarékos használathoz a kertben.
Legyen szó művelésről, szellőztetésről vagy talajlazításról: Ezzel a motoros kapával a vetés előtt jól előkészíti a talajt, fellazítja, és tápanyagot, műtrágyát vagy friss termőtalajt dolgoz fel. Nagyobb területekre is alkalmas. Ideális motoros kapa hobbikertészek számára.
 

Függetlenül attól, hogy előre vagy hátra

Az MH 540 Comfort kormányrúddal a nagy területek lazítása különösen egyszerű. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan és erőfeszítés nélkül dolgozzon a darabolandó területen. 54 cm-es munkaszélességével a négy darab aprítókés 33 cm-es mélységig finom omlós talajt biztosít. A munkaterhelés óriási az ásóval, valamint a kézi kapával és gereblyével végzett kézi munkához képest.
Az aktívan működő, speciálisan kialakított négy darab aprítókés készletet egy erős, 3,45 kW-os motor hajtja. Ez azt jelenti, hogy az 51 kg-os középkategóriás készülék rendelkezik a szükséges vonóerővel. A 3 irányban állítható fékszárral igény szerint beállíthatja a munkamélységet.
A különösen stabil, ergonomikus kormány ideális a finom testtartásban végzett munkához. A szállítókerék könnyen állítható munkahelyzetből szállítási helyzetbe szerszám nélkül.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 540 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 196
Teljesítmény kW-ban 3.45 KW
Nettó súly kg 45 KG
Hajtómű 1 előremenet
Elektromos indítás nem
Munkamélység (cm) 30 CM
Alkalmas fűfelület m²-ben 300 QM
Kapatag átmérő cm-ben? 33 CM
Kapatag szám 8 ST
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 78 CM
Automata szivatóval felszerelt Nem
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.