AL-KO MOTOROS KAPA MH 770

Termék szám: 113971 Csak 5 db van raktáron
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 299 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ideális talajlazításhoz és ágysorokban történő munkavégzéshez
  • Oldalsó védőtárcsák az ültetvények védelméhez
  • Ergonomikus kialakítású, oldalirányban és fel-le állítható tolókar
  • 3-szoros állítható magasság a megfelelő munkamélység beállításához
  • Tartozékok a további talajműveléshez
  • A szállítókerék kényelmesen, szerszámok nélkül összecsukható

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113971
299 900 Ft 269 900 Ft
Ez a termék
12 990 Ft
Szállítható
18 990 Ft
Szállítható
34 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

336 870 Ft *

Függetlenül attól, hogy előre vagy hátra - az AL-KO benzinmotoros kapa MH 770 Comfort

Az MH 770 Comfort motoros kapa az Ön robusztus segítője a megmunkálandó felületek hatékony, időtakarékos használatához.
Akár termesztésre, levegőztetésre vagy a talaj lazítására: Ezzel a motoros kapával jóval a vetés előtt előkészítheti a talajt, lazítsa meg és dolgozzon műtrágyával szórt tápanyagokban dús vagy friss talajban. Az ergonomikus fogantyú, amely oldalirányban és szerszámok nélkül állítható, különleges könnyű használatot biztosít. Ha a bal oldalra van állítva a felület kényelmesen megmunkálható anélkül, hogy be kellene lépnie a már feldolgozott és lazított földbe.

Többszöri használat - nincs probléma

Számos tartozék csatlakoztatható ehhez a motoros kapához, mint például egy burgonya eke vagy töltögető eke . A jobb tapadás érdekében ajánlott az acélkerék használata, amelyet ekék használatakor is javasolnak.

Az MH 770 Comfort motoros kapa erőteljesen támogatja Önt a nagyobb felületek megmunkálásában. Két előre tekintő fogaskerék lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a munkasebességet és a várt eredményt az Ön igényeihez. A hátrameneti sebesség megkönnyíti a manőverezést. A 77 cm-es munkaszélességgel és a hat vágókéssel akár 33 cm-es munkamélységet is elérhetnek. A vezető sarkantyúval a készülék a pályán marad.
A különösen stabil, ergonomikus kormány ideális a finom testtartásban végzett munkához.t. A szállítókerék könnyű és szerszámmentes lehet a munkavégzéstől a szállítási pozícióig.

A biztonság az ütőkártya: A biztonsági kézikar hatékonyan megakadályozza a vágókések idő előtti kopását. Ezenkívül a robusztus acéllemezből készült vágószerszámok kiváló minőségű burkolata megvédi a berendezés üzemeltetőjét a repülő kövektől és a talajtól.

 AL-KO benzinmotoros kapát MH 770 Comfort - vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 770 Comfort motoros kapát most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél. Ha nagyobb, erősebb motoros kapát szeretne, javasoljuk az MH 1150 motoros kapát (Art.Nr 113972).

 

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 77 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 196
Teljesítmény kW-ban 3.45 KW
Nettó súly kg 67 KG
Hajtómű 1 előremenet / 1 hátramenet
Elektromos indítás nem
Bruttó súly kg 79 KG
Alkalmas fűfelület m²-ben 670 QM
Kapatag átmérő cm-ben? 33 CM
Kapatag szám 8 ST
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 84 CM
Automata szivatóval felszerelt Nem
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.