Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO MOTOROS KASZA BC 1200 E (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 112924B Csak 1 db van raktáron
27% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 59 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

59 900 Ft 43 900 Ft
Ez a termék
4 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

48 390 Ft *

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Nettó súly kg 4.1 KG
Bruttó súly kg 6.78 KG
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
Menethossz (cm) 450 CM
Állítható fogantyú nem
Doboz méret hossza (cm) 26.3 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár igen
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (4.53MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.