AL-KO MOTOROS KASZA BC 223 L-S

Termék szám: 113691 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
11% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 64 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagyon könnyű, kézreálló motoros fűkasza a független munkavégzéshez
  • Könnyen induló, 2 ütemű motor berántó zsinórral
  • Biztonságos, kellemes használat az ütközővel rendelkező, íves fogantyúnak köszönhetően (Loop)
  • Kényelmes száladagolás koppintó-automatikával, egyszerű szállítás és tárolás a szétszedhető szárnak köszönhetően
  • Hosszú élettartam a dupla csapágyas tengely réven

 

Erőteljes vágás biztonságos használat és csekély súly mellett. Ezt nyújtják az AL-KO benzinmotoros fűkaszák alapmodelljei, ezek a kézreálló, kompakt gépek a „fűnyírás” kategóriában.

 

 

AL-KO BC 223 L-S benzinmotoros kasza – Kompakt megoldás a mobil használathoz

 

Független munkavégzés, ahol csak akarja: az AL-KO BC 223 L-S hatékony vágási eredményt garantál a megszokott AL-KO minőségben. Ideális a bozót és a fű kitisztításához , továbbá a falak, kerítések és más akadályok mentén történő kaszáláshoz. A benzinmotoros fűkaszáknak ez az alapmodellje kábel és akkumulátor-töltésre fordított idő nélkül, 41 cm-es (damil) vágási szélességgel végzi munkáját a nagyobb kertekben, mezőn és a hegyoldalon is. Használja ezt a fűkaszát ott, ahol fűnyírója már nem boldogul. A csekély súly, az állítható, kényelmes kialakítású, ívelt kiegészítő fogantyú (L-fogantyú/Loop) és a kényelmes, mindig optimális szálhosszt biztosító koppintós száladagolás biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését.


Egy további plusz a szétszerelhető szár, ami egyszerűvé teszi a gép tárolását és a szállítást.

 

 

AL-KO BC 223 L-S benzines kasza technikai adatai

 

A könnyen induló, 0,7 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motorral ez a motoros fűkasza egy erős segítőtárs, mely kezdők és hobbi kertészek számára is könnyen és biztonságosan kezelhető. Súlyoptimalizált, osztott alumínium szárral.
A 41 cm vágási szélességű damilfej, a csekély, csupán 5 kg-os súly és a könnyű használatot biztosító, ergonomikus kialakítású, kellemesen puha fogantyú hatékony munkavégzést és gyors haladást garantál nagy felületeken, de kerítések és falak mentén is. A koppintós száladagolással vágás közben könnyedén beállítható az optimális szálhossz: koppintsa a damilfejet a talajhoz.
Független az akku töltési idejétől és az áramtól. A gép jól szállítható személyautóval- a szétszerelhető alumínium szárnak köszönhetően.

 

AL-KO BC 223 L-S benzines kasza vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO BC 223 L-S benzines kaszát megvásárolhatja webshopunkban vagy szakkereskedőinknél. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű, kézreálló és szétszerelhető, damilos benzinmotoros kaszát szeretne kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha fém vágókéses motoros kaszát keres a nehezen hozzáférhető területeken történő pontos munkavégzéshez, akkor Önnek az AL-KO BC 223 B típust ajánljuk. Ha nagyobb területeken és nehezebb terepen nagyobb teljesítmény szükséges, akkor erre az AL-KO benzinmotoros fűkaszák Comfort és Premium termékei a legalkalmasabbak.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 22.5
Teljesítmény kW-ban 0.7 KW
Fordulatszám óra/perc 9500
Nettó súly kg 5.1 KG
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25
Bruttó súly kg 6.2 KG
Üzemanyag térfogat liter 0.55 L
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2 MM
Menethossz (cm) 460 CM
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 160 CM
Olaj/benzin keverési arány 1:50
Easy Start System nem
"Indításra kész" kapcsoló nincs
Zajszint garantált LwA[db(A)] 112
Automata szivatóval felszerelt Nem
Teljesítmény lóerőben 1 PS
Osztott szár igen
Szárátmérő mm-ben 26 MM
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (7.07MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.