AL-KO PÓT AKKUMULÁTOR B50 LI 18V - 45 Wh

Termék szám: 113893 Csak 2 db van raktáron
56% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 22 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 18V / 2,5Ah
  • Li-ion technológia a hosszú élettartam érdekében
  • Kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével
  • Könnyű, mindössze 370 gramm
  • Rövid töltési idő. Normál töltő 60 perc / Gyorstöltő 36 perc

AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS PÓT AKKUMULÁTOR B50 LI 18V - 2,5 Ah

Erőteljes 18 V-os Li-Ion akkumulátor vezeték nélküli munkához! Villanytól és benzintől független kertészkedés.

Rendkívül rugalmas és 100%-ban kompatibilis - az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis  akkumulátorcsalád számos eszközével. A 2,5 Ah-s Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Rendkívül alacsony, 370 grammos tömegének köszönhetően az akkumulátor normál töltővel 60 perc alatt, gyorstöltővel pedig 36 perc alatt töltődik fel.

Az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

AL-KO Pót akkumulátor B50 Li vásárlás és alternatívák

Az AL-KO B50 Li akkumulátort megvásárolhatja webáruházunkból vagy szakkereskedőinktől. A hozzáillő C50 Li töltőt 113897-es cikkszámmal és az FC100 Li gyorstöltőt 113899-es cikkszámmal kaphatja meg. Három év gyártói garanciánk az akkumulátorra is vonatkozik.

 

Technikai adatok

Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Nettó súly kg 0.37 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 4.5 CM
Bruttó súly kg 0.62 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 12 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 8 CM
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.18MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (157.15KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.