AL-KO SÖVÉNYVÁGÓ HT 600 KIFUTÓ TERMÉK

Termék szám: 112681
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
OxSaleableIsNotOne: 0
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • … Robust housing. Safety Cable. Diamond cut blades. Integrated spirit level A 60 cm electric hedge trimmer ideal for cutting larger hedges quickly and efficiently. 600 mm / 23.5" Cutting Bl
  • Diamond Cut Blades
  • Integrated Spirit Level
  • Safety Cable

Technikai adatok

Termék szám 112681
EAN 4003718043457 4003718040326
Nettó súly kg 4.1 KG
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (24.66MB)
Letöltés (184.91KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.