AL-KO SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 550 PREMIUM

Termék szám: 112926 Csak 4 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 29 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erőteljes, 550 W teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás mentes vágásért
  • Precíz munkavégzés forgatható/dönthető vágófejjel
  • Biztonságos kezelés a tökéletes egyensúlynak köszönhetően
  • Állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel
  • Csendes munkavégzés a lakott területeken a nap bármely szakában
  • Tartalék damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

29 900 Ft 27 900 Ft
Ez a termék
4 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

32 890 Ft *

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

 

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró – a megoldás az igényes kertbarátok számára

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 550 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "nagy" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az erőteljes villanymotor és az ergonomikusan kialakított teleszkópos alumínium szár optimális súlyelosztással, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel nagyon egyszerűvé teszi a munkát. Különlegessége a rugalmasan forgatható és dönthető nyírófej a precíz vágás érdekében.

Az AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró adatai

Az 550 wattos villanymotorral, az ergonomikus teleszkópos alumínium szárral, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel az AL-KO GTE 550 hatékony, robusztus és könnyen használható segítője kerti munkáinak.
A 180 fokban elforgatható és dönthető, 30 cm-es vágásszélességű rugalmas damilfej, valamint a növényvédő rúd ideálissá teszi a készüléket a pázsit szélén, bokrok alatt, padkánál és falaknál történő precíz nyíráshoz. Az 550 wattos villanymotorral felszerelt AL-KO GTE 550 Premium jó munkát végez hosszabb távolságok vagy kisebb pázsitok hatékony nyírásában is.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon. Rugalmas a forgatható fogantyúnak és a vezetőkeréknek köszönhetően.
Ez az AL-KO elektromos szegélynyíró az igényes kerttulajdonosok csúcskategóriás készüléke. A csendes hajtásnak köszönhetően a szomszédokat nem zavarják – a nap bármely szakában vághat, függetlenül a csendes időszakoktól.

 

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO GTE 550-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy különösen robusztus, rugalmas és rendkívül precíz elektromos szegélynyírót keres.
Ha különösen könnyű és praktikus elektromos szegélynyírót keres kis területekhez, akkor az AL-KO GTE 350-et ajánljuk. Az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos bozótvágók nehéz körülmények között, magas fűvel, bokrokkal vagy ágakkal való használatra alkalmasak.

Az Ön előnyei

Precíz vágás minden helyen

Precíz vágás minden helyen

A szegélyező fej 3 fokozatú dőlésszög-állításával még a nagyon nehezen elérhető helyek, például a padok alatti részek is könnyen elérhetők (GTE 450/550, GTLi 18V).

Minden irányban rugalmas

Minden irányban rugalmas

A 180°-ban forgatható szegélynyíró fejjel túlnyúló gyepszélek is pontosan vághatók , így a gyep egészen a szegélyig szépen ápolt lesz (GTE 450/550, GTLi 18V). A szegélynyíró megfelelő hosszúságáról és munkahelyzetéről teleszkópos alumínium kar és a rugalmas fogantyúegység gondoskodik, amellyel a szegélynyíró egyszerűen és gyorsan beállítható.

Biztonságosan a szélekig

Biztonságosan a szélekig

A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 30 CM
Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 550 W
Nettó súly kg 3 KG
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 3.94 KG
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Menethossz (cm) 1000 CM
Állítható fogantyú igen
Doboz méret hossza (cm) 94 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (5.04MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.