AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ DRAIN 10000 Inox Com

Termék szám: 112827 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Extra erős, robusztus, 750 watt teljesítményű búvárszivattyú szennyvízhez
  • Speciális járókerék technológia extrém feladatokhoz
  • Univerzális könyökcsatlakozás és kombinált csatlakozósapka a csomagban
  • Automatikus kikapcsolás az úszókapcsolónak köszönhetően
  • Az optimális korrózió elleni védelem és a rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot biztosít
  • Szemcseméretek 30 mm-ig, maximális szállítási sebesség maximum 10.000 l/óra, szállítási magasság 9 méterig

A rendkívül erős, kompakt és megbízható AL-KO búvárszivattyú, a DRAIN 10000 Comfort a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén és gyorsan kiszivattyúzza a vizet a szennyeződésekkel és akár 30 mm méretű lebegő részecskékkel együtt.
 

Az extra erős, robusztus DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyúgép inox rozsdamentes acél kivitelben:

 

DRAIN 10000 Inox Comfort szennyvíz szivattyú

Szennyvízszivattyúkat akkor érdemes használni, ha erősen szennyezett folyadékot szeretnénk eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakban vagy tartályokban, illetve ha a gödrökben felgyülemlett vizet kell elvezetni. Ilyen esetben a szennyvízen kívül a szennyező részecskéket is meg kell mozgatni. Ez jelentősen növeli a terhelést és nagyobb motor teljesítményt igényel.

Jó döntés, ha Ön AL-KO szivattyút választ. A speciális örvénykerekes geometriának köszönhetően a DRAIN 10000 Inox Comfort modell könnyen megbirkózik az erősen szennyezett vízzel, akár 5% lebegő szeméttel és akár 30 mm szemcsemérettel is. A 4-szeres tömítéssel ellátott, stabil és robusztus felépítés, korróziómentes anyagok használata és a karbantartást nem igénylő motor, a speciálisan kezelt, króm-nikkelből készült tengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház garantálja az AL-KO szennyvízszivattyúk hosszú élettartamát. Ezenkívül a króm-nikkel acélból készült szivattyúháznak köszönhetően tartósan védve van a rozsdától.


A DRAIN 10000 Inox Comfort szennyvízszivattyú műszaki adatai

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 6,7 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta szennyvízszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához - természetesen tiszta vízhez is. Kompakt méretei (18,5 x 20,5 x 32,6 cm) miatt, valamint a robusztus háznak és a tartós motornak köszönhetően tavakhoz és esővíz-szivattyúként is ideális a használata. Stabil és robusztus kialakítása lenyűgöző, ehhez járul hozzá a többszörös V-tömítéssel ellátott kialakítás. Az AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben lévő durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és piszkos folyadékokat akár 30 mm szemcsemérettel is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák.

Az ellenálló rozsdamentes acélból készült, speciálisan kezelt motortengely és az üvegszállal megerősített króm-nikkel ház révén praktikus segítségünket hosszú élettartam jellemezi. 750 wattos teljesítményével és 10000 l/óráig terjedő áramlási sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO DRAIN 10000 Comfort búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és a szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 7 méter mélységig tud lemerülni. Az akár 9 méteres emelőmagassággal is  megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyök univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret összekapcsolható a mellékelt kombinált csatlakozósapkával.


Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízre, hanem csak 35 °C  alatti üzemi vízre. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort szennyvízszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásároljon AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort szennyvízszivattyút egyszerűen az online áruházunkban vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt a fokozottan szennyezett vizek eltávolításánál és azokban az esetekben, amikor extra korrózióvédelemre van szükség.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más jellegű, eltérő teljesítményű szennyvízszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO DRAIN 15000 Inox vagy az AL-KO DRAIN 20000 HD szennyvízszivattyú.

...

Technikai adatok

Termék szám 112827
EAN 4003718042740
Max. szállítási mennyiség l/h 10000 LPH
max.emelési magasság méterben 10 M
Felület szívás mm-ig 35 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 7.3 KG
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 32.6 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 18.5 CM
Bruttó súly kg 8 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.5 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Engine

Motorteljesítmény wattban 750 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.67MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.49MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.